Arkadaşlar alışverişim hiç olmadı ama anlatılanları görünce kanım donuyor. Bi de suçu size mi atıyolar. Yazık. Esnaflıktan ve ticari ahlaktan uzak bi yer sanırım.
Ayriyetten benim ekran kartının o giriş yerlerindeki demir parça yamuk geldi. Bence iptal edebiliyorsanız edinBenim daha aldığım pcyi kargoya bile vermediler D İlk 250 deyim bide
Edicem hocam bağlanayım. Gönderin artık diyorum ben size döncem diyor dönen yok Koya sınırı var diyor. Benden sonra verenleri göndermişsiniz diyorum hede hüde diyor Dolandırıcı olum bu site bildiğin uzak durunbenim numaram 569648 ve fanı hak etmediğim söyleniyor. Az önce telefonda konuştuğum arkadaşın numarası 569700 ve ona fan gidiyor. Gerçekten akıl ve mantığa uymayan hareketler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayriyetten benim ekran kartının o giriş yerlerindeki demir parça yamuk geldi. Bence iptal edebiliyorsanız edin
Benim bilgisayar spor araba gibi durup durup vın vın vınn diye ötmeye başlıyor daha onun için konu açacağımEdicem hocam bağlanayım. Gönderin artık diyorum ben size döncem diyor dönen yok Koya sınırı var diyor. Benden sonra verenleri göndermişsiniz diyorum hede hüde diyor Dolandırıcı olum bu site bildiğin uzak durun
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sistem çıktıktan 2 saat sonra aldık. Biz aldığımızda 100 adet satıldı dendi. Sorduğumuz da fan kazanıldı dendi. Bizden sonraki sipariş numarası olanlara wraith fan da gönderildi. Bize gelense stok fan... Zaten bu sistem o fan için alındı ne anladım ben bu işten. Müşteri hizmetlerini arıyorum 'bekleticez sizi bi soralım' diyorlar ve 15 dk beklettikten sonra kapatıyorlar cevap vermeden. Şu an bu mesajı yazarken bile müşteri hizmetlerinde bekliyorum. Ne yapayım akıl verin burnumuzdan geldi yemin ediyorum
Hiç sorma. Hak ettiğim fan için dilenci gibi 10 dakika adama dil dökmek zorunda kaldım. Sizde hata var diyorsorsan kampanya yapmışlar. bu firmalar hep böyle satmak için canlarını verirler bu tarz bi hata olunca da çamura yatarlar olan bize oluyor
İsterlerse göndermesinler. Bak tüketici hakem heyeti aracılığıyla nasıl alıyorumŞimdi muhtemelen wraith prism stoğu bitti. Zaman kazanmak için bunu yapıyor. Aynı zamanda sizin gibi peşine düşmez herkes düşmeyen olursa ordan da kar ederiz kafasına girmiş olabilirler. Çünkü herkese ayrı telden konuşmuşlar başka açıklaması yok. Rezaletten başka bişey değil kesinlikle.
Altınca cpu bilgi kısmı var oraya bakMesaj otomatik birleştirildi:
bu ekran kartının sıcaklığı