Neler Yeni

Ne diyeceğimi bilmiyorum (El Capitan)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Benim daha aldığım pcyi kargoya bile vermediler :D:DD İlk 250 deyim bide

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
Arkadaşlar alışverişim hiç olmadı ama anlatılanları görünce kanım donuyor. Bi de suçu size mi atıyolar. Yazık. Esnaflıktan ve ticari ahlaktan uzak bi yer sanırım.

benim numaram 569648 ve fanı hak etmediğim söyleniyor. Az önce telefonda konuştuğum arkadaşın numarası 569700 ve ona fan gidiyor. Gerçekten akıl ve mantığa uymayan hareketler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim daha aldığım pcyi kargoya bile vermediler :D:DD İlk 250 deyim bide
Ayriyetten benim ekran kartının o giriş yerlerindeki demir parça yamuk geldi. Bence iptal edebiliyorsanız edin

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
benim numaram 569648 ve fanı hak etmediğim söyleniyor. Az önce telefonda konuştuğum arkadaşın numarası 569700 ve ona fan gidiyor. Gerçekten akıl ve mantığa uymayan hareketler

Ayriyetten benim ekran kartının o giriş yerlerindeki demir parça yamuk geldi. Bence iptal edebiliyorsanız edin
Edicem hocam bağlanayım. Gönderin artık diyorum ben size döncem diyor dönen yok :D Koya sınırı var diyor. Benden sonra verenleri göndermişsiniz diyorum hede hüde diyor :D Dolandırıcı olum bu site bildiğin uzak durun

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
Edicem hocam bağlanayım. Gönderin artık diyorum ben size döncem diyor dönen yok :D Koya sınırı var diyor. Benden sonra verenleri göndermişsiniz diyorum hede hüde diyor :D Dolandırıcı olum bu site bildiğin uzak durun
Benim bilgisayar spor araba gibi durup durup vın vın vınn diye ötmeye başlıyor daha onun için konu açacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Kalender
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar sistem çıktıktan 2 saat sonra aldık. Biz aldığımızda 100 adet satıldı dendi. Sorduğumuz da fan kazanıldı dendi. Bizden sonraki sipariş numarası olanlara wraith fan da gönderildi. Bize gelense stok fan... Zaten bu sistem o fan için alındı ne anladım ben bu işten. Müşteri hizmetlerini arıyorum 'bekleticez sizi bi soralım' diyorlar ve 15 dk beklettikten sonra kapatıyorlar cevap vermeden. Şu an bu mesajı yazarken bile müşteri hizmetlerinde bekliyorum. Ne yapayım akıl verin burnumuzdan geldi yemin ediyorum

sorsan kampanya yapmışlar. bu firmalar hep böyle satmak için canlarını verirler bu tarz bi hata olunca da çamura yatarlar olan bize oluyor

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
sorsan kampanya yapmışlar. bu firmalar hep böyle satmak için canlarını verirler bu tarz bi hata olunca da çamura yatarlar olan bize oluyor
Hiç sorma. Hak ettiğim fan için dilenci gibi 10 dakika adama dil dökmek zorunda kaldım. Sizde hata var diyor

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Hakikate bu elcapitan sağlam balon cıktı hocam. Nerden bakarsan bak bize süper indirimli bilmem ne dediler ne fanı adam gibi gelir ne kargo su ızdırap. Aradım kargom bile vermediniz daha diye depoyu aradım döncez diyor. Bende saat 5 e kadar dönmezlerse iptal edicem. Param cebimde kalsın arkadaş.

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
abdullah abi sorunu çözecektir iletişime geç direk

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
Şimdi muhtemelen wraith prism stoğu bitti. Zaman kazanmak için bunu yapıyor. Aynı zamanda sizin gibi peşine düşmez herkes düşmeyen olursa ordan da kar ederiz kafasına girmiş olabilirler. Çünkü herkese ayrı telden konuşmuşlar başka açıklaması yok. Rezaletten başka bişey değil kesinlikle.

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
Şimdi muhtemelen wraith prism stoğu bitti. Zaman kazanmak için bunu yapıyor. Aynı zamanda sizin gibi peşine düşmez herkes düşmeyen olursa ordan da kar ederiz kafasına girmiş olabilirler. Çünkü herkese ayrı telden konuşmuşlar başka açıklaması yok. Rezaletten başka bişey değil kesinlikle.
İsterlerse göndermesinler. Bak tüketici hakem heyeti aracılığıyla nasıl alıyorum

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven

bu ekran kartının sıcaklığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom