Neler Yeni

Ne diyeceğimi bilmiyorum (El Capitan)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Senin yerinde olsam eğer fanı göndermezlerse letgoya koyarım sistemi. Baktın satılmıyor geri iade et içine sinmediyse olmaz ondan.

Kaya17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Kaya
@Abdullah Hacıgül abi bı yardım et ya çok sıkıntı çıkıyor bu tür arkadaş mağdur olmuş bir yardımcı olabilir misin incehesapla iletişime geçip
Müşteri hizmetleriyle görüşür müsünüz diye cevap yazmış :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi muhtemelen wraith prism stoğu bitti. Zaman kazanmak için bunu yapıyor. Aynı zamanda sizin gibi peşine düşmez herkes düşmeyen olursa ordan da kar ederiz kafasına girmiş olabilirler. Çünkü herkese ayrı telden konuşmuşlar başka açıklaması yok. Rezaletten başka bişey değil kesinlikle.

Adam beni benim bunu kazanmadığıma ikna etmeye çalıştı 10 dk :ROFLMAO: Kafaya bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Akın kuru
Size wp gelmedi en azından kasa geldi şükredin bana adamlar aldığım el capitan yerine almadığım gamepower isimli monitör yollamışlar kargoyla gelde kafayı yeme insana cinnet geçirtirler bunlar

e_capkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emre çapkan
Telefonları açmıyor İncehesap
İlk sıradasınız diyip duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Abdullah DEMİRCAN
Rezalete bakın ya, az sonra banada teslim edilecek muhtemelen aynı şey benimde başıma gelecek. Nereden bulaştık biz bu işe ya.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hakikate bu elcapitan sağlam balon cıktı hocam. Nerden bakarsan bak bize süper indirimli bilmem ne dediler ne fanı adam gibi gelir ne kargo su ızdırap. Aradım kargom bile vermediniz daha diye depoyu aradım döncez diyor. Bende saat 5 e kadar dönmezlerse iptal edicem. Param cebimde kalsın arkadaş.
Balon mu? acaba kim sadece bir seri bilgisayardan 1000 adet satılınca bu kadar hızlı gönderiyormuş? 1000 adet satıldı sen kaç kişi gördün sorun yaşayan? fikirlerinizi kendinize saklayın şuana kadar bana özellikle ulaşanların %80inin sorununu çözüldü %20si çözüm aşamasında. Burada mükemmele yakın iş yapmak istiyoruz sorunlarla ilgileniyor diye yanlış anlaşılma olmasın... İade etmek istiyorsan da iade et

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül abi bı yardım et ya çok sıkıntı çıkıyor bu tür arkadaş mağdur olmuş bir yardımcı olabilir misin incehesapla iletişime geçip
Genel merkez ile görüşüp hızlı aksiyon almaları adına çağrı bıraktım. Çok sıkıntı yok aksine sorun oranı çok düşük 1000 adet satılınca bu sorunlu sayıların göze batması normal ama sorunlu olanların %90ı çözüldü %20'si de çözüm aşamasında

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,065
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255