Ne Düşünüyorsunuz?

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Bu iki fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?

ccccc.JPG

mm.JPG

Benim düşüncem:
Üretmeyen, üretmeye gerek duymayan, hazır alıp satarak daha fazla kazanan bir devlet modeli. Devlet daha fazla kazanırken biz izlemediğimiz TRT için "TRT Payı" adı altında vergi ödeyelim. Acı olan ise PS5'in Avrupa'da, ABD'de asgari ücretin üçte biri ile alınırken bizde üç asgari ücret ile alınıyor olması.

.

Son düzenleme:
Bulmuşlar mazlumu geçiriyorlar😀.

Şu şartlar altında bence gayet normal.Ben normal şartlarda aldığımız nefesten bile vergi almalarını bekliyorum.

İşin şakası bir yana şu sistemi yarın sabahtan değiştirmeye kalksan bile 10 sene rahat milleti zımbıldatır.

En basit ve taze örneği vereyim mesela. Şu f35ler için 1,25 milyar dolar para ödedik cash . Ve bugün senatodan geçen karar ile bize teslim etmeyecekleri kesinleşti. Şimdi o 1.25 milyar doları kim nereden çıkartacak. Vatandaş açar bir tarafını bekler artık. Neyse bu olaylar hakkında çok doluyum ama gerek yok konuşmaya.

değişik bir %11 vergi var kültür bakanlığı ve trt yi anlamadım
Yakında "Canımız Sıkıldı Vergisi" çıkar, kimse de bir şey diyemez.

Bulmuşlar mazlumu geçiriyorlar😀.
Hocam daha uygun kelimeler seçsek daha güzel olur. Bazen olanı olduğu gibi söylememek en güzelidir.

Halkta suç başındakinde değil
Giden de aynıydı, gelen de aynı olacak. Napabiliriz ki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu şartlar altında bence gayet normal.Ben normal şartlarda aldığımız nefesten bile vergi almalarını bekliyorum.

İşin şakası bir yana şu sistemi yarın sabahtan değiştirmeye kalksan bile 10 sene rahat milleti zımbıldatır.

En basit ve taze örneği vereyim mesela. Şu f35ler için 1,25 milyar dolar para ödedik cash . Ve bugün senatodan geçen karar ile bize teslim etmeyecekleri kesinleşti. Şimdi o 1.25 milyar doları kim nereden çıkartacak. Vatandaş açar bir tarafını bekler artık. Neyse bu olaylar hakkında çok doluyum ama gerek yok konuşmaya.
Gereği var faydası yok maalesef...

Bu arada, Audi A8 3.0 Quatro Kütahya valiliğinde makam aracı, onlarda görüp araştırmıştım. :D

Yakında "Canımız Sıkıldı Vergisi" çıkar, kimse de bir şey diyemez.

Hocam daha uygun kelimeler seçsek daha güzel olur. Bazen olanı olduğu gibi söylememek en güzelidir.

Giden de aynıydı, gelen de aynı olacak. Napabiliriz ki...

Gereği var faydası yok maalesef...

Bu arada, Audi A8 3.0 Quatro Kütahya valiliğinde makam aracı, onlarda görüp araştırmıştım. :D
Bence daha güzel açıklanamazdı 😁😀.

Bu devletin başına her şeyi dengeleyebilen bir parti çıkmıyormu arkadaş.Şu anki İktidar Savunma Sanayiinde kendini dünya zirvesine aday yaparken ekonomide bir düşüşteyiz.Bir iktidar gelir vergiyi zirve yapar,Bir iktidar gelir kendini IMF ye atar.Başka bir iktidar gelir ona da darbe yapılır.Biz bu kafayla gidersek daha çok vergi öderiz arkadaş.Yanlış anlaşılmasın ben ne iktidarı destekliyorum ne de muhalefeti,Sadece şu ülkenin adam akıllı bir iktidarı olsun istiyorum.İktidar partisi kendini muhafazakar diye adlandırıyor ama Ben bakıyorumda yaşadığım şehir de Herhalde adam akıllı insan kalmamış saçma sapan adamları il başkanı yapıyorlar.Sonrada oy kaybediyorlar.Tahminimce Eski Başbakanın partisine gider bu oylar.Bakacağız bu ülke nereye doğru gidiyor 😔...

Geri