Neler Yeni

Ne Kadar Zorbasın Testi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
1667052942198.png

1667053145047.png

Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki kimse sana konduramıyorum. ''Ya ben senin iyiliğin için diyorum'' diyip bir şekilde sıyrılıyorsun zaten. Çünkü zekisin, kimsenin senin temiz kalbinden ya da iyiliğinden öylece faydalanmasını istemiyorsun, sadece hak edene o yüzünü gösteriyorsun. Böylesinin daha faydalı olacağına, daha az kazık yiyeceğine inanıyorsun hatta. Ama ara sıra tanımadığın insanlara gülümsemekten hiçbir zarar görmezsin, bize inan!

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
Azcık zorbayım şöyle ucundan :D

1667053794041.png

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Azcık zorbayım şöyle ucundan :D

Alıntıyı görüntüle
Aynısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki kimse sana konduramıyorum. ''Ya ben senin iyiliğin için diyorum'' diyip bir şekilde sıyrılıyorsun zaten. Çünkü zekisin, kimsenin senin temiz kalbinden ya da iyiliğinden öylece faydalanmasını istemiyorsun, sadece hak edene o yüzünü gösteriyorsun. Böylesinin daha faydalı olacağına, daha az kazık yiyeceğine inanıyorsun hatta. Ama ara sıra tanımadığın insanlara gülümsemekten hiçbir zarar görmezsin, bize inan!
onedio bana melek dese az kalırmış, sevdiğim yemeğe göre belirlemedi onedioda gelişme var

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hepsinde kötüyü seçtim zorba çıktım. Bu ne saçma ya? Rengi pembe seçince mi "Zorbanın da zorbası" olunuyor?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Test sıkıntılı galiba așko kușko olunca sa godfather olmasak da godfather.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
SANANE

Zorbanın da Zorbası Godfather!​

michael-corleone7.jpg

Sen zorbalıkta kendini aşmışsın. Dışarıdan oldukça farklı ve muhtemelen nahif bir kişilik göstersen de istediğini yaptırma konusunda eğer karşında olan varsa genelde "ufak bir kaza" ardından kendi isteğiyle yolundan çekiliyor. Bu da seni aynı o filmlerdeki meşhur "Godfather"lardan farksız kılıyor. Yalan yok, senden kesinlikle korkulur!

Ben demiyorum, onlar diyor. Ona göre davranın. (!)

Sana melek desek az kalır!​

Hiçbir şaşırtmamıza gelmeden, içindeki bütün iyiliği adeta testimize yansıttın, tebrik ederiz! Sen inanılmaz iyi kalpli birisin, kanat takıp uçsan olurmuş o derece. İnsanların seni sinirlendirmesine ya da üzmesine asla izin vermiyorsun. Dokunduğun her şeyi zaten iyi bir şeylere çevirmeyi de çok iyi beceriyorsun, o yüzden insanlar sana karşı ters bir tavır almaktan oldukça çekiniyor. En önemlisi de sen bunları kendin için yapıyorsun, kimseyi daha da mutlu etmek için. İyi biri olmak senin kimyanda var!

Bu terslikte bir iş var.

Top Bottom