Ne Kadar Zorbasın Testi

pekcevik

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,601
1667052942198.png

1667053145047.png

Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki kimse sana konduramıyorum. ''Ya ben senin iyiliğin için diyorum'' diyip bir şekilde sıyrılıyorsun zaten. Çünkü zekisin, kimsenin senin temiz kalbinden ya da iyiliğinden öylece faydalanmasını istemiyorsun, sadece hak edene o yüzünü gösteriyorsun. Böylesinin daha faydalı olacağına, daha az kazık yiyeceğine inanıyorsun hatta. Ama ara sıra tanımadığın insanlara gülümsemekten hiçbir zarar görmezsin, bize inan!

Son düzenleme:
Banada aynısı çıktı ben zorbaymışım la.:cry:

Azcık zorbayım şöyle ucundan :D

1667053794041.png

Anladım abi djdjdjdj. Birde neden mavi yok 😃?

Screenshot_20221029-173720.png

Screenshot_20221029-173548.png

Azcık zorbayım şöyle ucundan :D

Alıntıyı görüntüle
Aynısı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki kimse sana konduramıyorum. ''Ya ben senin iyiliğin için diyorum'' diyip bir şekilde sıyrılıyorsun zaten. Çünkü zekisin, kimsenin senin temiz kalbinden ya da iyiliğinden öylece faydalanmasını istemiyorsun, sadece hak edene o yüzünü gösteriyorsun. Böylesinin daha faydalı olacağına, daha az kazık yiyeceğine inanıyorsun hatta. Ama ara sıra tanımadığın insanlara gülümsemekten hiçbir zarar görmezsin, bize inan!
onedio bana melek dese az kalırmış, sevdiğim yemeğe göre belirlemedi onedioda gelişme var

Hepsinde kötüyü seçtim zorba çıktım. Bu ne saçma ya? Rengi pembe seçince mi "Zorbanın da zorbası" olunuyor?

Test sıkıntılı galiba așko kușko olunca sa godfather olmasak da godfather.

Zorbanın da Zorbası Godfather!​

michael-corleone7.jpg

Sen zorbalıkta kendini aşmışsın. Dışarıdan oldukça farklı ve muhtemelen nahif bir kişilik göstersen de istediğini yaptırma konusunda eğer karşında olan varsa genelde "ufak bir kaza" ardından kendi isteğiyle yolundan çekiliyor. Bu da seni aynı o filmlerdeki meşhur "Godfather"lardan farksız kılıyor. Yalan yok, senden kesinlikle korkulur!

Ben demiyorum, onlar diyor. Ona göre davranın. (!)

Sana melek desek az kalır!​

Hiçbir şaşırtmamıza gelmeden, içindeki bütün iyiliği adeta testimize yansıttın, tebrik ederiz! Sen inanılmaz iyi kalpli birisin, kanat takıp uçsan olurmuş o derece. İnsanların seni sinirlendirmesine ya da üzmesine asla izin vermiyorsun. Dokunduğun her şeyi zaten iyi bir şeylere çevirmeyi de çok iyi beceriyorsun, o yüzden insanlar sana karşı ters bir tavır almaktan oldukça çekiniyor. En önemlisi de sen bunları kendin için yapıyorsun, kimseyi daha da mutlu etmek için. İyi biri olmak senin kimyanda var!

Bu terslikte bir iş var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,850
Üyeler
197,068
Son üye
dogukan077
Geri