Neler Yeni

Ne olacak bu doların hali

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Selman
zararım hiçbir şekilde karşılanmayacak o yüzden burda bayrak sallama kardeshimmm xd
Dolara yatırım yaptığın zaman dolar arttığında nasıl kâr etmiyorsan düştüğünde de zarar etmezsin. Ayrıca inşallah düşer diyenlerle de kendince dalga geçmeye çalışma. Herkes sen gibi sadece kendi cebini düşünmüyor.

Juiclair0

80+ Silver
Dolara yatırım yaptığın zaman dolar arttığında nasıl kâr etmiyorsan düştüğünde de zarar etmezsin. Ayrıca inşallah düşer diyenlerle de kendince dalga geçmeye çalışma. Herkes sen gibi sadece kendi cebini düşünmüyor.
kendi cebini düşünmeyen birini göster bana, burada vatan millet sakarya davası yapmayın burada kendi cebini düşünmeyen 1 kişi çıksın hadi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah düşer :D Ülkenin anahtarı ne alaka herşeyin fiyatı daha da mı artsın 1500 mü olsun kim evlenecek ? Kim araba ev sahibi olacak bunları düşün önce bencil olma.
kardeşim bencillik yapmıyorum vatan haini ilan ettiniz 2 dakikada, Yüksek miktarda zarardayım ona göre dolarımı bozdurucam yada bozdurmayacağım

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Selman
kendi cebini düşünmeyen birini göster bana, burada vatan millet sakarya davası yapmayın burada kendi cebini düşünmeyen 1 kişi çıksın hadi :D
İnsan kendi cebini de düşünecek bu normal tamam da doların düşmemesini de istemezsin. Benim de bir sürü altın yatırımım var, o altınların ederi kadar doların yükselişinden etkilenmiyorum ama doların düşmesini istiyorum tabii ki.

Juiclair0

80+ Silver
İnsan kendi cebini de düşünecek bu normal tamam da doların düşmemesini de istemezsin. Benim de bir sürü altın yatırımım var, o altınların ederi kadar doların yükselişinden etkilenmiyorum ama doların düşmesini istiyorum tabii ki.
bilader anlamıyormusun dolar düşmesin istemiyorum düşermi düşmezmi soruyorum ona göre bozduracağım yada bozdurmayacağım

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Selman
bilader anlamıyormusun dolar düşmesin istemiyorum düşermi düşmezmi soruyorum ona göre bozduracağım yada bozdurmayacağım
Bende düşsün istiyorum ama dediğim gibi yatırım yaptım altına ve dolara dolar düşünce ülkenin ekonomisi düzelicek belki ama benim zararım hiçbir şekilde karşılanmayacak o yüzden burda bayrak sallama kardeshimmm xd
E ne diye dalga geçiyon ki? Bu laubali hareketlerle verirler sana tavsiye bekle azcık.

Juiclair0

80+ Silver

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam, buradakiler sana "Dolar düşer/düşmez." derse inanacak mısın gerçekten? O kadar parayı forumdaki üyelerin söylemine göre mi riske atacaksın?

Bana sorarsan dolar daha da düşer. Hiç düşmese bile, 14₺ seviyesine çıkmaz. Ekonomist değilim, temennim bu. Şu yeni sisteme yatır paranı, en azından -zarar edersen- bir kısmını devlet karşılıyor. Veya hisselere yatır. THY olur, Aselsan olur, değer kazanıyorlar.... Diğer firmaları da araştırabilirsin.

Döviz al-sat işlemine bir de vergi getirilirse ilerde; ticaretle uğraşmayanlar dışında, hiç kimse parasıyla para kazanmak için döviz alamaz.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Selman

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Şu konuşma şekline ben Allah'ım sana tek tavsiyem alım gücü öğren belki doların düşmesi aslında zarar etsem bile diğer her şeyde daha karlı diye bilmeyi öğrenirsin bol şans engellenenler grubuna alayım seni ben en iyisi

ne bu vatan millet sevgisi doların olsa ağlarsın çıksın diye burda umarım düşer diyo :d Bende düşsün istiyorum ama dediğim gibi yatırım yaptım altına ve dolara dolar düşünce ülkenin ekonomisi düzelicek belki ama benim zararım hiçbir şekilde karşılanmayacak o yüzden burda bayrak sallama kardeshimmm xd
.

Kardeshiiimmmm xd

Top Bottom