Türkiye'nin Hali Ne Olacak?

Nemix

80+
Reaksiyon skoru
92
Bu fiyatların artması hiç ama hiç normal değil. Euro olmuş 20 TL. Dolar 8-9 TL olunca üzülen insanlardık ve dolar bi anda fırladı. Artık doların ve euronun artmasını çok normal görüyorum biz neden böyle olduk ve hatta hiç kafama takmıyorum çünkü zaten bu ülkenin hali belli.

Togg otomobilimiz yüzünden
Yani cevap çok net değil öi

Bu fiyatların artması hiç ama hiç normal değil. Euro olmuş 20 TL. Dolar 8-9 TL olunca üzülen insanlardık ve dolar bi anda fırladı. Artık doların ve euronun artmasını çok normal görüyorum biz neden böyle olduk ve hatta hiç kafama takmıyorum çünkü zaten bu ülkenin hali belli.
Eğitimsizlikten.

Cahillikten

Eğitim ve cahillik ile alakası yok , insanlar dışarı çıkıp isyan etmek yerine kendini kurtarmaya çalışıyor ki bencede en mantıklısı bu.

Herkes kendini kurtarmaya bakıyor ki doğru olan bu öbür türlü bir çözüm olmadığını gördük

Geri