Bu Ülkenin Hali Ne Olacak ?

mesele parti tutmak değil mesele farkında olmak da değil ben de farkındayım sen de önemli olan sorumluluğu alabilmekte.
ben mesela sorumluluğu alamıyorum halen.
ayrıca insanlar özgür iradesini kullanmak da istemez çünkü bu sorumluluk getirir ki cesaret ister.
büyüklerimiz değişimi de artık umursamazlar çünkü onların çağı bitti artık ne değişirse değişsin onlar için hayat bitti gibi bir şey monoton bir yaşantı.
ne zaman düzelir?
sen ben ve şu an genç ama ileride orta yaşlı olacaklarımız bunun sorumluluğunu şimdiden alıp buna göre düzeni değiştirmemiz gerekir .
en basit haliyle hırsızı görüp hırsız dersiniz ama bir fiilde bulunmazsanız farkında olursunuz ama o hırsız evi soyup kaçar etki de etmez bu davranışınız.
Yüreğime su serptin kral teşekkür ederim. Bizim gibi düşünen gençler fazlalaştıkça bu ülke gelişebilir.

Yüreğime su serptin kral teşekkür ederim. Bizim gibi düşünen gençler fazlalaştıkça bu ülke gelişebilir.
düşünen değil fiile geçen lazım.
ben fiile geçen bir insan değilim bu yüzden değiştirecek adam ben değilim değiştirecekler farkında olduğu kadar bunun için fiili olarak çabalayanlar olacaktır.

düşünen değil fiile geçen lazım.
ben fiile geçen bir insan değilim bu yüzden değiştirecek adam ben değilim değiştirecekler farkında olduğu kadar bunun için fiili olarak çabalayanlar olacaktır.
Her şey düşünmekle başlar. Bende düşününüyorum sende düşünüyorsun. Daha demekki baştayız. İmkanımız olduğunda bunu fiilende yaparız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,968
Üyeler
183,499
Son üye
Radiomi
Geri