Bu Ülkenin Hali Ne Olacak ?

mesele parti tutmak değil mesele farkında olmak da değil ben de farkındayım sen de önemli olan sorumluluğu alabilmekte.
ben mesela sorumluluğu alamıyorum halen.
ayrıca insanlar özgür iradesini kullanmak da istemez çünkü bu sorumluluk getirir ki cesaret ister.
büyüklerimiz değişimi de artık umursamazlar çünkü onların çağı bitti artık ne değişirse değişsin onlar için hayat bitti gibi bir şey monoton bir yaşantı.
ne zaman düzelir?
sen ben ve şu an genç ama ileride orta yaşlı olacaklarımız bunun sorumluluğunu şimdiden alıp buna göre düzeni değiştirmemiz gerekir .
en basit haliyle hırsızı görüp hırsız dersiniz ama bir fiilde bulunmazsanız farkında olursunuz ama o hırsız evi soyup kaçar etki de etmez bu davranışınız.
Yüreğime su serptin kral teşekkür ederim. Bizim gibi düşünen gençler fazlalaştıkça bu ülke gelişebilir.

Yüreğime su serptin kral teşekkür ederim. Bizim gibi düşünen gençler fazlalaştıkça bu ülke gelişebilir.
düşünen değil fiile geçen lazım.
ben fiile geçen bir insan değilim bu yüzden değiştirecek adam ben değilim değiştirecekler farkında olduğu kadar bunun için fiili olarak çabalayanlar olacaktır.

düşünen değil fiile geçen lazım.
ben fiile geçen bir insan değilim bu yüzden değiştirecek adam ben değilim değiştirecekler farkında olduğu kadar bunun için fiili olarak çabalayanlar olacaktır.
Her şey düşünmekle başlar. Bende düşününüyorum sende düşünüyorsun. Daha demekki baştayız. İmkanımız olduğunda bunu fiilende yaparız.

Hiçbir şey

Buraya ne yazıyorsam aklıma geldiği gibi yazıyorum çünkü bu soru beni her gün yiyip bitiriyor. Bir kişiyle konuşmaya çalışsam konuşamıyorum. Ailemde ben ve abim hariç herkes şeriatçı. Bi Atatürkçü ikimiziz. Aileyi bırak tüm akrabalarda herkes şeriatçı ve akp'li ve bu insanlarla konuşunca anlıyorsunuzki tek konuştukları şey dinden ibaret. akp den başkası gelirse ülke biter camiler kapatılır başörtümüz elimizden alınır diye söyleniyorlar. onlara ekonomi kötü eğitim sistemi yok adalet her geçen gün ölüyor 30 yılı aşkın hapiste olan teröristler serbest bırakılıyor dediğinizde gene aynı boktan şeyleri söyleyip duruyorlar kafayı yicem. Yav ulan biz diyoruzki bu ülke bilimin yolunda çok daha iyi yerlere gelsin, teknolojide, bilimde, kültürde, sosyolojide, adalette ve daha bir çok şeyde diğer ülkelerden daha iyi yerlere gelsin. Ama bu değişim istemeyen zihniyet ise dinimizi yok ederler saçmalığıyla bir şeyler vızvızlayıp duruyorlar. Geçen gün babamla konuştum adam diyorki abd aya hiç gitmedi neil armstrong denen adam aya ayak basmadı, hepsi abd nin oyunu onlara inanma diyor. işte böyle ortadoğu zihniyetindeki adama dedimki ''o zaman sen herhalde dünyanın düz olduğunada inanmıyorsundur'' evet dedi . Bildiğiniz evet dedi. gözümle görmedikçe inanmam dedi. hay gözüne sokayım diyemedim bende tabii ki desemde bi s2m anlayamayacığını bildiğim için vazgeçtim zaten. yav sonra biz diyoruzki oyunlara türkçe gelsin. bak bende destekliyorum fakat ifade özgürlüğünün olmadığı bir ülkeye hangi büyük firma türkçe getirsin hangi firma burada yatırım yapsın zaten dolar ve euro almış başını gidiyor beyler. yav bu devlette çalışanlar başka ülkelerdeki yatırımcılara Türkiye cennet kardeşim gelin biraz burada yatırım yapın demediler mi . E sonra bi bakıyorsun muhalif tutuklanıyor bi bakıyorsun saçma sapan şeyuler yasaklanıyor bi bakıyosun cinayet işleyen itin teki serbest kalıyo. lan böyle ortamda adamlar niye yatırım yapsın. hükümete nasıl güvenecek. yav artık oyunlarıda oynayamaz oldum. çünkü oyunda eğlenirken bir anda aklıma ifade özgürlüğünün, adaletin, eğitimin, ekonominin ve daha birçok şeyin olmadığı bir ülke geliyor . zaten az önce bi apex legends girdim bir anda işte aklıma böyle şeyler geldi yazayım dedim. Ama ne olursa olsun umarım bir gün Türkiye Cumhuriyeti Atatürkün, bilimin, aklın ve fenin yolunda gidip çağdaş bir medeniyet olurda bizde artık mutlu oluruz.

Ya gercekten varya su yazdiklarini yazarken hic mi okumadin gozden gecirmedin ?

Aile'nin bu vatana millete katkisinin senden cok daha fazla olduguna eminim

Yazdiklarindan ve uslubundan yola cikarak Beyni yikanmis kendini Zeki,modern biri oalrak goren kendi dusunceleri olmayan sosyal medya ve oradaki kisilerin goruslerini benimseyen ve kendi dusuncen haline getiren malesef ulkemizde sayisi ozellikle covid'den Sonra Cok ama Cok artan (dunyada artti bu tarz insanlarin sayisi ama ulekmizde en cok artan ulkelerden biri oldu malesef) Sahislardan biri oldugun cok belli

Tum konuyu okudum ve sana verebilecegim tek tavsiyem duyduklarina inanmak onlari benimsemek yerine Arada Kendi beynin'de oldugunu Unutma ve bu beynin kullanip biraz bir seyleri arastir kendi dusuncelerini ve fikirlerini uret ve onlari benimse gidip baskalarinkini degil ve EGO'nu dusur ve arastirma yaparken vs. dusman gibi degil Objektif sekilde arastir vs.....

Herhangi bir parti tutmuyorum veya ulekenin,ekonominin vs... suan mukemmel oldugundan falan bahsetmiyorum Ne dedigimi iyice anlamaya calisin anlamadiysaniz cevap vererek ne kendinizi nede beni yormayin bosuna

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ya gercekten varya su yazdiklarini yazarken hic mi okumadin gozden gecirmedin ?

Aile'nin bu vatana millete katkisinin senden cok daha fazla olduguna eminim

Yazdiklarindan ve uslubundan yola cikarak Beyni yikanmis kendini Zeki,modern biri oalrak goren kendi dusunceleri olmayan sosyal medya ve oradaki kisilerin goruslerini benimseyen ve kendi dusuncen haline getiren malesef ulkemizde sayisi ozellikle covid'den Sonra Cok ama Cok artan (dunyada artti bu tarz insanlarin sayisi ama ulekmizde en cok artan ulkelerden biri oldu malesef) Sahislardan biri oldugun cok belli

Tum konuyu okudum ve sana verebilecegim tek tavsiyem duyduklarina inanmak onlari benimsemek yerine Arada Kendi beynin'de oldugunu Unutma ve bu beynin kullanip biraz bir seyleri arastir kendi dusuncelerini ve fikirlerini uret ve onlari benimse gidip baskalarinkini degil ve EGO'nu dusur ve arastirma yaparken vs. dusman gibi degil Objektif sekilde arastir vs.....

Herhangi bir parti tutmuyorum veya ulekenin,ekonominin vs... suan mukemmel oldugundan falan bahsetmiyorum Ne dedigimi iyice anlamaya calisin anlamadiysaniz cevap vererek ne kendinizi nede beni yormayin bosuna
Awq zaten kendi konularima bakarken yanlislikla konuyu yükselt dedim. Bile bile yapmadım. Seninlede uğraşamıcam iyi günler.

cahille anlaşılmaz cahillerin seçtiği biriyle yönetilen insanlarız yazık halimize olan iyi insanlara oluyor
kültürde, sosyolojide, adalette ve daha bir çok şeyde diğer ülkelerden daha iyi yerlere gelsin. Ama bu değişim istemeyen zihniyet ise dinimizi yok ederler saçmalığıyla bir şeyler vızvızlayıp duruyorlar. Geçen gün babamla konuştum adam diyorki abd aya hiç gitmedi neil armstrong denen adam aya ayak basmadı, hepsi abd nin oyunu onlara inanma diyor. işte böyle ortadoğu zihniyetindeki adama dedimki ''o zaman sen herhalde dünyanın düz olduğunada inanmıyorsundur'' evet dedi . Bildiğiniz evet dedi. gözümle görmedikçe inanmam dedi. hay gözüne sokayım diyemedim bende tabii ki desemde bi s2m anlayamayacığını bildiğim için vazgeçtim zaten. yav sonra biz diyoruzki oyunlara türkçe gelsin. bak bende destekliyorum fakat ifade özgürlüğünün olmad

Geri