kışın elektrikli soba kullanmayın,yazın da klima açmayın sıkıntı yok.Arkadaşlar merhaba;
Yav bu elektrik Kwh başı
2,10 lira olucakmış diyorlar bu doğru mudur?
Ya eğer böyle bisi olursa duzelirmi.
cunku biz Kwh 70krs harcıyoruz.
simdi 3 katı bir artış olmuş.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
150 kw 'a kadar 1.37 lira 150kw dan sonra her kw için 2.06 liraArkadaşlar merhaba;
Yav bu elektrik Kwh başı
biz bunları yapmamamıza rağmen fazla geliyor ayrıca yazın 35-40 derece sıcakta sucuk olursun içeride nasıl klimasız duracaksın masamda usb vantilatör var tüm gün çalışmasına rağmen terliyor insankışın elektrikli soba kullanmayın,yazın da klima açmayın sıkıntı yok.
Sen hiç adana nın sıcağına denk gelmedin heraldekışın elektrikli soba kullanmayın,yazın da klima açmayın sıkıntı yok.
Aylık elektrik harcamanız 150 kW (160 ta olabilir tam hatirlamiyorum) üstündeyse %127 zam gelecek, 150kW altına %50 zam gelecek. Bize 250 TL elektrik faturası geliyordu artık +500 TL gelecek ...Arkadaşlar merhaba;
Yav bu elektrik Kwh başı
şaka yapıyorum kankam ben yazın klimasız uyuyamıyorum zaten sırf o 300 tl yakıyorbiz bunları yapmamamıza rağmen fazla geliyor ayrıca yazın 35-40 derece sıcakta sucuk olursun içeride nasıl klimasız duracaksın masamda usb vantilatör var tüm gün çalışmasına rağmen terliyor insan
Sen hiç adana nın sıcağına denk gelmedin heralde
Hocam zaten sadece bi televizyon, buzdolabı acik kalsa zaten bir gunde 5Kwh geciyo ki?Aylık elektrik harcamanız 150 kW (160 ta olabilir tam hatirlamiyorum) üstündeyse %127 zam gelecek, 150kW altına %50 zam gelecek. Bize 250 TL elektrik faturası geliyordu artık +500 TL gelecek ...
Nasıl isincaz evde yerliler gibi dib dibe oturup ateş mi yakalım?kışın elektrikli soba kullanmayın,yazın da klima açmayın sıkıntı yok.