Önümüzdeki seçimde mevcut iktidar kalırsa gerçekten bir ümidim kalmayacak ve ilk fırsatta yurt dışına çıkacağım. Ha muhalefet iktidar olursa ülkeyi yönetir yönetemez orasını zaman gösterecek ama en azından bir umudum olacak.Ne olacak bu durum? Nasıl düzelecek bu ülke.
Kesinlikle katılıyorum. Sen düşünebiliyor musun haklı bir milletvekilinin Erdoğan'a laf söyleyebileceğini. Dışarıda söylüyorlar.Yolsuzluk haberleri ve başka skandallar klasik oldu ben ve birçok kişi için.
Bunların 10da biri almanyada fransada filan olsa yer yerinden oynar herhalde
Ben Ana Muhalefetinde ülkeyi yönetebileceğini inanmıyorum. Bize daha farklı şeyler lazım gibi geliyor. Babam hep "Bal tutan parmağını yalar." diyor. Sağolsun tutanlar da hiç çekinmiyor.Önümüzdeki seçimde mevcut iktidar kalırsa gerçekten bir ümidim kalmayacak ve ilk fırsatta yurt dışına çıkacağım. Ha muhalefet iktidar olursa ülkeyi yönetir yönetemez orasını zaman gösterecek ama en azından bir umudum olacak.
Güzel spekülasyon yapıyorsun.Ulan millet aç bunlar 363 TL'ye baklava yiyor ayıp be yazıklar olsun ya ulan AKP
Alıntıyı görüntüle
Elektrik bedeli de baya fazlaydı sanırım. İçerde yemleme makinesi kurdular çok ceyran çekiyor herhaldeSarayın 145.000TL yem gideri var. İçerde ne besliyorlar? Koyun olabilir bence.
Dışarıda dolu zaten.Sarayın 145.000TL yem gideri var. İçerde ne besliyorlar? Koyun olabilir bence.
Milletvekili maaşını öğretmen maaşı ile aynı yapmak lazım o koltukları boşaltmak lazım.Bazen diyorum milletvekili ol.
Alıntıyı görüntüle
Ben o maaşla da milletvekili olurum oylar banaMilletvekili maaşını öğretmen maaşı ile aynı yapmak lazım o koltukları boşaltmak lazım.