Neler Yeni

Ne sıklıkla temizlik yapmalıyım?

aldrich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aldrich Steiner
Merhaba, 6-7 ay önce bir sistem toplamıştım. Topladığım sistemi her hafta düzenli olarak temizliyorum ve her hafta temizlemek gerçekten çok yorucu oluyor. Temizlemediğimde de rahat edemiyorum 😁. Bulunduğum ortam çok fazla olmasa da yine tozlu bir ortam. Sizce bu süreyi azaltmalı mıyım? Siz ne sıklıkla temizliyorsunuz?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Merhaba, 6-7 ay önce bir sistem toplamıştım. Topladığım sistemi her hafta düzenli olarak temizliyorum ve her hafta temizlemek gerçekten çok yorucu oluyor. Temizlemediğimde de rahat edemiyorum 😁. Bulunduğum ortam çok fazla olmasa da yine tozlu bir ortam. Sizce bu süreyi azaltmalı mıyım? Siz ne sıklıkla temizliyorsunuz?
1 ayda bir yada en fazla 2 ayda bir temizlesen yetecektir.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
ben 5-6 ayda belki temizliyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
haftada 1 gayet yeterli. fazla bile ama lafım yok.
Seviyorsunuz anlaşılan bilgisayarınızı.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kasa içi temizlikten bahsediyorsan ayda bir ya da ayda iki çok fazla. 6 ayda bir temizlemek daha az yorucu olacaktır.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Ben ayda bir temizliyorum

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ben mi pisim dedirten başlık :(

TamerKs

80+ Silver
ben 5-6 ayda belki temizliyorum
Ama her hafta temizlerse, 6 ay sonra toz birikmeyeceği için bileşenleri sökmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum. Ben de her hafta temizliyorum

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ama her hafta temizlerse, 6 ay sonra toz birikmeyeceği için bileşenleri sökmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum. Ben de her hafta temizliyorum
açıkcası bütün bileşenleri sökmüyorum yaptığım detaylı bir temizlik de değil.Sadece fanlarda ki tozu alıyorum saç kurutma makinesi ve ıslak mendil ile temizlemeye çalışıyorum.

aldrich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aldrich Steiner
İşlemci fanı, ekran kartı fanı vs. söküp takmaktan hiç anlamam. Bozarım diye ellemekten çekinirim. Sadece kasanın içini bir de fanları siliyorum (ekran kartının fanı vs.)

TamerKs

80+ Silver
açıkcası bütün bileşenleri sökmüyorum yaptığım detaylı bir temizlik de değil.Sadece fanlarda ki tozu alıyorum saç kurutma makinesi ve ıslak mendil ile temizlemeye çalışıyorum.
Tahmin ettim zaten, ama her 6 ayda bir temizleyeceksen bileşenleri söküp öyle temizlemen gerekecek. Bu nedenle 2 haftada bir temizle.

Top Bottom