Neler Yeni

Ne yaparsam yapayım windows 11 i kuramıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eray demi
arkadaşlar selam bilgisayarımda windows 10 var ve windows 11 e geçmek istiyorum ilk başta usb siz geçmeyi denedim klasik tpm hatasını aldım internetteki bütün videoları izledim ama hiç biri işe yaramadı tpm 2.0 hatasını çözemedim sonra usb bellekle kurmayı denedim ve UEFI:NTFS V2.5(X64) hatasını aldım ve gene kuramadım Allah rızası için yardım edin 3 gündür uğraşıyorum

arkadaşlar selam bilgisayarımda windows 10 var ve windows 11 e geçmek istiyorum ilk başta usb siz geçmeyi denedim klasik tpm hatasını aldım internetteki bütün videoları izledim ama hiç biri işe yaramadı tpm 2.0 hatasını çözemedim sonra usb bellekle kurmayı denedim ve UEFI:NTFS V2.5(X64) hatasını aldım ve gene kuramadım Allah rızası için yardım edin 3 gündür uğraşıyorum
Rufus ile ISO'yu yazdırın düzelmesi lazım sistem özellikleri nedir?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Dr Luciano

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eray demi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus ile ISO'yu yazdırın düzelmesi lazım sistem özellikleri nedir?
İşlemci amd ryzen 5 5500
Ekran kartı amd raden rx6500xt
Anakart gigabyte a320 MH
RAM gskill 8+8 3200mhz 16gb ram
Psu corsair cx750
Ssd kingston nv3 2tb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windowsu 11 i bir şekilde usb ile yükledim windows 11 açıldı 15 dk sonra geri kapandı sistemi resetlememe rağmen açılmadı bende windows 10 olan ssd mi takıp windows 11 olan ssd mi sıfırladım gene başaramadım yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,259
Üyeler
169,975
Son üye
Servanyazarr
Top Bottom