ne yapıcam lütfen yardım edin

Babanızla iletişiminiz varsa babanıza annenizin kötü davrandığını söyleyin.

Eğer babanızla iletişime geçemiyorsanız 183 ü arayıp şikayet edin. Annenizin ve dayınızın size şiddet uyguladığını, tedavi ihtiyacının karşılanmadığını söyleyin.
hocam ne olursa olsun ailemi sikayet edemem malesef yani onlar nekadar kalpsiz biliyorum ama hani hapiste yatmalarını da istemem

hocam ne olursa olsun ailemi sikayet edemem malesef yani onlar nekadar kalpsiz biliyorum ama hani hapiste yatmalarını da istemem
Hapiste yatmazlar zaten. Ailene ikazda bulunurlar. Eğer hala kötülük yaparlarsa seni devlet korumasına alırlar.

Buna da hayır dersen yapacak bir şey yok. Daha başka yapılacak bir şey yok.

Hapiste yatmazlar zaten. Ailene ikazda bulunurlar. Eğer hala kötülük yaparlarsa seni devlet korumasına alırlar.

Buna da hayır dersen yapacak bir şey yok. Daha başka yapılacak bir şey yok.
ya şikayet ettiğimde bizi şikayet etti diye telefon bilgisayar ne varsa alırlarsa? ve daha çok şiddet uygularlarsa

ya şikayet ettiğimde bizi şikayet etti diye telefon bilgisayar ne varsa alırlarsa? ve daha çok şiddet uygularlarsa
Sen de dışarı çıkarsın, birinden telefon rica edersin bi daha 183 ararsın. Polise de gidebilirsin.
Yani şu an hem tedavin karşılanmıyor, hem şiddet görüyorsun. Yani bu durumdan kurtulmak için ya sesini çıkaracaksın ya da devletten yardım isteyeceksin.

Yardım istersen intihar düşünceleri olduğunu söylersen daha da ciddiye alırlar.

Sen de dışarı çıkarsın, birinden telefon rica edersin bi daha 183 ararsın. Polise de gidebilirsin.
Yani şu an hem tedavin karşılanmıyor, hem şiddet görüyorsun. Yani bu durumdan kurtulmak için ya sesini çıkaracaksın ya da devletten yardım isteyeceksin.

Yardım istersen intihar düşünceleri olduğunu söylersen daha da ciddiye alırlar.
hocam okadar narsistlerki bunu düşünüp beni dışarı çıkarmayacaklardır odaya kilitleyeceklerdir falan filan

hocam okadar narsistlerki bunu düşünüp beni dışarı çıkarmayacaklardır odaya kilitleyeceklerdir falan filan
Birader çok zorlanıyorsan hocamın dediği gibi durumu yetkililere anlat bir daha dönmezsin eve olur biter. Asıl sen sesini çıkarmadığın için böyle devam edecekler evden ayrılmadığın sürece istersen 20 yaşında ol yine sen ezilen taraf olursun. Üstüne çay falan döküp baya baya seninle alay ediyorlar her konuda dayın babanın görevini almış gibi davranıp şaka adı altında seni iyice zorluyor. Sen söyle sınırlı seçenekler altında hangisini istiyorsun?

Onlar senin daha 15 yaşında bunları yaşamana müsade ediyorsa sende müsade et videoya al şiddet uygularlarken
dinsizin hakkından imansız gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,034
Üyeler
186,003
Son üye
anot
Geri