- Reaksiyon skoru
- 198
beyler size açık olucam sanki kankama anlatır gibi anlatıcam
şimdi ben spora başlıyacam bu okey bişey yok
annem beni 21 yaşında bi arkadaşıyla tanıştıracak (kız) o da oraya gidiyomuş
yani ben onla gidicem (benim yaş 15)
şimdi hocam giderken aşık maşık olma olaylarını geçtim kız zaten 1 buçuk aya gidiyor burdan
spor salonuna ona çok alışırsam gidince problem yaşar mıyım moral bozukluğu vs yani moralim yerle 1 olmaz dimi
giderken ben halka açık yerde duş alamam beyler ne yapmalıyım yedek kıyafet de götürsem kızın yanında leş gibi kokmak istemiyorum
ilk gün kendimi zorlayabildiğim kadar zorlamalı mıyım yoksa ilk günler hafif hafif mi başlamalıyım
ha bide şuan kiloluyum boyum 1.61 civarları en son ölçüldüğümde (9 gün önce) öyleydi kilom 81 mi ne
bi 20 kilo falan vermeyi düşünüyorum
içimde stres yok ama bunları cevaplarsanız sevinirim valla aklım çok karışık
ha bide zayıflamak bana ne kazandırır tipim düzelir mi (çok iyi bi tipim yok)
giderken naneli sakız makız çiğnemeli miyim?
şimdi ben spora başlıyacam bu okey bişey yok
annem beni 21 yaşında bi arkadaşıyla tanıştıracak (kız) o da oraya gidiyomuş
yani ben onla gidicem (benim yaş 15)
şimdi hocam giderken aşık maşık olma olaylarını geçtim kız zaten 1 buçuk aya gidiyor burdan
spor salonuna ona çok alışırsam gidince problem yaşar mıyım moral bozukluğu vs yani moralim yerle 1 olmaz dimi
giderken ben halka açık yerde duş alamam beyler ne yapmalıyım yedek kıyafet de götürsem kızın yanında leş gibi kokmak istemiyorum
ilk gün kendimi zorlayabildiğim kadar zorlamalı mıyım yoksa ilk günler hafif hafif mi başlamalıyım
ha bide şuan kiloluyum boyum 1.61 civarları en son ölçüldüğümde (9 gün önce) öyleydi kilom 81 mi ne
bi 20 kilo falan vermeyi düşünüyorum
içimde stres yok ama bunları cevaplarsanız sevinirim valla aklım çok karışık
ha bide zayıflamak bana ne kazandırır tipim düzelir mi (çok iyi bi tipim yok)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
giderken naneli sakız makız çiğnemeli miyim?