Neler Yeni

İlk defa spor salonuna başlıcam ne yapmam lazım

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
Hayatımda ilk defa spor salonuna başlıcam. Hiçbir bilgim yok öyle ilgimde yoktu araştırmadım.
Ciddi anlamda yağlanmam var amacım vücud yapmaktan çok kilo vermek. Nasıl bir yol izlemem lazım.

Hayatımda ilk defa spor salonuna başlıcam. Hiçbir bilgim yok öyle ilgimde yoktu araştırmadım.
Ciddi anlamda yağlanmam var amacım vücud yapmaktan çok kilo vermek. Nasıl bir yol izlemem lazım.
Salona gidiceksin gireceksin kayıdını yaptıracaksın ben ilk spor salonuna girdiğimde çok utanıyordum fakat girdiğim gibi herkes kendi işine bakıyordu kimse suratıma bile bakmıyordu doğal olarak boş anksiyete yaptığımı düşündüm ve sonradan orda ki abilerle iyi anlaştık birbirmize felan yardım ettik ediyorduk daha doğrusu gittiğiniz salon mahalle köşesi değilse kaliteli bir yerse aile ortamı oluyor

Spor salonuna mı gideceksin evde mi?
Spor salonu
Salona gidiceksin gireceksin kayıdını yaptıracaksın ben ilk spor salonuna girdiğimde çok utanıyordum fakat girdiğim gibi herkes kendi işine bakıyordu kimse suratıma bile bakmıyordu doğal olarak boş anksiyete yaptığımı düşündüm ve sonradan orda ki abilerle iyi anlaştık birbirmize felan yardım ettik ediyorduk daha doğrusu gittiğiniz salon mahalle köşesi değilse kaliteli bir yerse aile ortamı oluyor
Hocam asıl merak ettiğim nasıl hareketler yapmalıyım hangi makineler falan orda ilgilenenler oluyor mu

Spor salonu

Hocam asıl merak ettiğim nasıl hareketler yapmalıyım hangi makineler falan orda ilgilenenler oluyor mu
gittiğin salona göre,üyeliğine göre vb. durumlar var ama genellikle ilgilenen personal trainerlar olur yada basit bir salonsa sana kağıt verir hareketleri yap der sende internetten araştırırsın hareketleri hangi makine hangi bölgeye yarar hangi hareketleri yaparım zaten 1 haftadan sonra öğrenirsin hocam ama hareketler ve makineler hakkında bilgi al internetten video izle biraz daha özgüvenli olursun

spor yapman lazım

oradaki insanlarda bir zamanlar senin gibi sıfırdan başladı herkes oraya aslında sosyalleşmeye gidiyor oradaki abilerede sorsan sana seve seve cevap verip öğreteceklerdir

Koşu bandına yönlendirirler seni dostum sonra mekik, şınav gibi karın bölgesine yoğunlaşan hareketleri çektirirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,694
Üyeler
173,541
Son üye
ayberk123453
Geri