Neler Yeni

Ne yaptigina anlam veremiyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Beler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
Hocam o yazmadıkça sizde yazmayın sizi yedek olarak düşünebilir

Beler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
aga sal kızı aldatılma artık

kraxius

80+ Bronze
Bilader boş işler bunlar ne kasıyor sun kendini ne yapacan kızı boş iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
Muhtemelen böyle yazım hatası yapan bir kızla arkadaş bile olmazdım ama seninde çok iyi yazdığın söylenemez :D Tavsiye olarak kasmamanı öneririm, normal konuş gitsin işte ayrı bir önem vermen gerekmiyor.
1676556910137.png

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
kız seni garanti olarak görüyor sende ona bi soğuk yapsan hemen engeller knk boşver o kızı başka kişilere yönel daha iyi

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Alper kaç kere konuşcaz kanka tek ben değil tüm forum söylüyor kaç mesaj olmuş. Sal artık şu kızı kız sana değer verseydi böyle mi yapardı. Ya bir laf koy ya da troll bir şeyler at engelle uğraşma.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
kız seni garanti olarak görüyor sende ona bi soğuk yapsan hemen engeller knk boşver o kızı başka kişilere yönel daha iyi
bende soğuk yapıyorum yazmıyorum o yazana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir şey deme engel at çok komik olur.
Alper kaç kere konuşcaz kanka tek ben değil tüm forum söylüyor kaç mesaj olmuş. Sal artık şu kızı kız sana değer verseydi böyle mi yapardı. Ya bir laf koy ya da troll bir şeyler at engelle uğraşma.
unutamıyorum hocam sürekli aklımda ayrıca hayatımda hiç birini engellemedim

yauab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
termus
eğlenmek istiyor gibi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam