milenix
80+ Gold
haklısın öyle oluyor sevince ama kız seni istemiyor gibi sadece yedekte tutuyorseviyorum kızı birşeyde diyemiyorum konuşurken bile mutlu oluyorum
haklısın öyle oluyor sevince ama kız seni istemiyor gibi sadece yedekte tutuyorseviyorum kızı birşeyde diyemiyorum konuşurken bile mutlu oluyorum
unutcaz başka çare yokhaklısın öyle oluyor sevince ama kız seni istemiyor gibi sadece yedekte tutuyor
Hocam o yazmadıkça sizde yazmayın sizi yedek olarak düşünebilirBeler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
aga sal kızı aldatılma artıkBeler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
Muhtemelen böyle yazım hatası yapan bir kızla arkadaş bile olmazdım ama seninde çok iyi yazdığın söylenemez Tavsiye olarak kasmamanı öneririm, normal konuş gitsin işte ayrı bir önem vermen gerekmiyor.
kız seni garanti olarak görüyor sende ona bi soğuk yapsan hemen engeller knk boşver o kızı başka kişilere yönel daha iyiBeler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
bende soğuk yapıyorum yazmıyorum o yazana kadarkız seni garanti olarak görüyor sende ona bi soğuk yapsan hemen engeller knk boşver o kızı başka kişilere yönel daha iyi
Hiçbir şey deme engel at çok komik olur.
unutamıyorum hocam sürekli aklımda ayrıca hayatımda hiç birini engellemedimAlper kaç kere konuşcaz kanka tek ben değil tüm forum söylüyor kaç mesaj olmuş. Sal artık şu kızı kız sana değer verseydi böyle mi yapardı. Ya bir laf koy ya da troll bir şeyler at engelle uğraşma.
eğlenmek istiyor gibiBeler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem kafan dagilir dedim ailem izin vermez hem hava soguk zaten dedi ama o gunden beri soguk yapiyor konusmalara cok kisa cevap veriyor yada begenip birakiyor neden
eğlenmek istiyorsa dışarı çağırdığımda vs niye soğuk yapıyoreğlenmek istiyor gibi