Daha 2 gün önce aldığım dizüstünün başına geldi. Doğrusu ilk aldığımda böyle sıkıntı yoktu. Dün cihaza format görev yönetici kısmından format attım 6 saat sürdü. Sonrasında temel programlar yükledim lakin bir kasma var. Açılışta 10 dakika çok kasıyor görev yöneticisi kısmına girince %80-90-100 disk ile karşılaşıyorum(1 tb az kullanılmış hdd var 900 gb boş). internetten birkaç yerde çözüm ararken performansı sonuna kadar açtığım için mi bilmiyorum ilk başlarda CPU%80 lere çıkıyor. webtekno'da yazanların çoğunu denedim bir kısmını bulamadım veya yoktu.
cihazı alırken userbenchmark testi yapmıştım hdd ortalamanın üstünde sonuç çıkmıştı fark eder mi bilmiyorum.
windows search ksımını kapattım anti virüs uygulamarını durdurdum. c diskinin özellikler kısmından dizin hale getirme kutucuğunu kaldırdım yine olmadı. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
cihaz asus x550vx i7 6700hq gtx 950m
cihazı alırken userbenchmark testi yapmıştım hdd ortalamanın üstünde sonuç çıkmıştı fark eder mi bilmiyorum.
windows search ksımını kapattım anti virüs uygulamarını durdurdum. c diskinin özellikler kısmından dizin hale getirme kutucuğunu kaldırdım yine olmadı. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
cihaz asus x550vx i7 6700hq gtx 950m