Neler Yeni

Ne yaptıysam olmadı %100'e çıkan disk oranı ve yüksek cpu.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Şimdilik disk birleştirmeyi bekliyorum durduramadım bir şey olur diye. Sonrasında HDD yi test edeceğim sıkıntı yoksa hocam USB yi hazırlayıp format atacağım. Geçen USB siz attım 6 saat bekletti ve böyle oldu(formattan değil herhalde ama öncesinde yoktu veya fark etmemiştim).

Tam olarak bilmiyorum. Model linki attım hocam ama DVD ye SSD takmaya çalışanlar vardı yakın model için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görmeden emin olamıyorum ama büyük ihtimalle yaparım. Xiaomi telefonun tüm parçalarını 3-4 defa sıkıntısız söküp takmıştım. Teşekkürler
M.2 slotu yokmuş yani kısa süreliğine DVD okuyucunun çıkması lazım.

Jeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
emre karabak
hızlandırmak istersen windows ayarlarından saydamlığı kapat animasyonları kapat oyun bölümünden kaydetmeyi kapat gizlilik kısmından kamera mikrofon hariç herşeyi kapat arka plan uygulamarı özellikle kapalı olsun denetim masasından güç seçeneklerinden yüksek performansı seç görev yöneticisinden başlatma kısmından gereksiz herşeyi kapat steam spotify gibi

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
hızlandırmak istersen windows ayarlarından saydamlığı kapat animasyonları kapat oyun bölümünden kaydetmeyi kapat gizlilik kısmından kamera mikrofon hariç herşeyi kapat arka plan uygulamarı özellikle kapalı olsun denetim masasından güç seçeneklerinden yüksek performansı seç görev yöneticisinden başlatma kısmından gereksiz herşeyi kapat steam spotify gibi
M.2 slotu yokmuş yani kısa süreliğine DVD okuyucunun çıkması lazım.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Güç seneklerini sona aldım diğer dediklerinizi de yaptım.
Ama yine de çok uzun süre dayanamam gibi m2 veya ssd win 10 için şart. Hocam daha önce m2 dediğinizde normal ssd sanmıştım geçen gün öğrendim ne olduğunu. Sandisk 3d m2 500 gb ürünü ssdler ile aynı fiyatmış şaşırtıcı. M2 slotu olmayan dizüstüye takılma şanşı var mı? internette bir şey bulamadım.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Güç seneklerini sona aldım diğer dediklerinizi de yaptım.
Ama yine de çok uzun süre dayanamam gibi m2 veya ssd win 10 için şart. Hocam daha önce m2 dediğinizde normal ssd sanmıştım geçen gün öğrendim ne olduğunu. Sandisk 3d m2 500 gb ürünü ssdler ile aynı fiyatmış şaşırtıcı. M2 slotu olmayan dizüstüye takılma şanşı var mı? internette bir şey bulamadım.
Wi-Fi kartı çıkarılıp oraya takılabilir. Gerçi oranın da M.2 NVMe veya M.2 SATA slotu olması değiştirir.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
%100 olayını düzeltemezsin sanırım bende vardı format attım yine aynı ama ilk günler %100 olmamıştı sadece

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Wi-Fi kartı çıkarılıp oraya takılabilir. Gerçi oranın da M.2 NVMe veya M.2 SATA slotu olması değiştirir.
teşekkürler
%100 olayını düzeltemezsin sanırım bende vardı format attım yine aynı ama ilk günler %100 olmamıştı sadece
Diskin çoğu kısmı boş olmasına rağmen yapıyor ama bilgisayarı sadece açarken 5 dk bekletmeye başladı. Kullanırken çok oluyor şimdilik sıkıntı değil ama disk dolmaya başlayınca ne olur bilmiyorum.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu yönergeyi uygulayınız.

HiJackThis logunuzu analiz etmem için ekleyiniz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
teşekkürler

Diskin çoğu kısmı boş olmasına rağmen yapıyor ama bilgisayarı sadece açarken 5 dk bekletmeye başladı. Kullanırken çok oluyor şimdilik sıkıntı değil ama disk dolmaya başlayınca ne olur bilmiyorum.
Benim diskim boş

Jeyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
emre karabak
normal ssd de işini fazlasıyla görür m2 ye gerek yok sandisk ssd plus öneririm hem uygun fiyatlı hem iyi bende kullanıyorum 480gb lığını ama paran varsa samsung evo al birde ram en az 4gb olsun

Top Bottom