Aslında dediğin doğru dolar düşünce parça fiyatları düşecekmi muhtemelen hayırBu iş altın almak gibi. 500 TL'ye çıkınca herkes altın tarihi rekoru kırdı diyor ve alanlar bozduruyor. Sonra bir bakıyorsun 630 TL oluyor. PC işi de aynen öyle. Ben hiç ucuzlayan bir bilgisayar piyasası görmedim. Bütçen istediğin parçalara yetiyorsa düşmesini bekleme hemen al.
Şuan almamalısın. Ben 2 senedir bekliyorum ve sonunda ikna edebildim bizimkileri. Alıcaz derken corona çıktı ve fiyatlar artmaya başladı. Sebebi şuan şirketler üretim yapamıyor. Çalışanlarını izne yolluyor ve bu da üretimi düşürüyor. Üretim düşünce kartın fiyatı artıyor. Ben coronanın bitmesini bekleyeceğim. Bittikten 1 ay sonra piyasalar normale döner. Şuan istediğim sistem 800tl zamlandı olacak iş değil. 2 Sene bekledim biraz daha bekler 3 - 4 senelik sistemimi adam gibi alırım.Aslında dediğin doğru dolar düşünce parça fiyatları düşecekmi muhtemelen hayır
Evet bu da doğru aslındaŞuan almamalısın. Ben 2 senedir bekliyorum ve sonunda ikna edebildim bizimkileri. Alıcaz derken corona çıktı ve fiyatlar artmaya başladı. Sebebi şuan şirketler üretim yapamıyor. Çalışanlarını izne yolluyor ve bu da üretimi düşürüyor. Üretim düşünce kartın fiyatı artıyor. Ben coronanın bitmesini bekleyeceğim. Bittikten 1 ay sonra piyasalar normale döner. Şuan istediğim sistem 800tl zamlandı olacak iş değil. 2 Sene bekledim biraz daha bekler 3 - 4 senelik sistemimi adam gibi alırım.
Korona muhabbeti bittiğinde dolarda yavaş yavaş geri çekilecek ve stoklar yerine gelicek fiyatlar en azından şu durumdan iyi durumda olacaktir.Sizce pc almak için coronanın bitmesinimi beklemeliyim yoksa şuan almalımıyım vergi vs daha fazla gelirmi yada dolar dahada yükselip parça fiyatlarınıda yükseltirmi yada düşermi cevaplarsanız sevinirim