Neler Yeni

Ne zaman yulaf yemeliyim

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Özellikle yulaf yemene gerek yok yeni başladıysan bir kaç cahil sana yulaf yulaf diye inlemistir kesin. Kilo vermek istiyorsan 350 kalori açığı bırakıp kardiyo yapman lazım kas kaybını en aza indirgemek için de protein tuket gunde en az 100 gr olacak şekilde. Yulafi da çok tok tuttuğu için yiyebilirsin senin başka yemek yemeni engeller bi rde lif yüksektir ama o lifte her şey de var yeni bir işe yaramaz günümüz youtuberleri yuzunden herkesin elinde yulaf var şuan halbuki cok degil 5 6 sene önce hayvanlara yem diye atardık anasını satym şuan bu sporcular yüzünden aşırı pahalı oldu.
çok teşekkür ederim siz bilgili birisine benziyorsunuz yardım gerktiği zaman size başvurabilirim değil mi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Spo

r yaptigim siralardaki kahvaltimi soyliym
80 gr lor peyniri
4 yumurta haslanmis
Salatalik domates
2 dilim hindi fume
100 gram yulaf az yagli sut esliginde
Hem protein hem karbonhidrat olarak cok dengeli bir beslenmeydi benim icin cok faydasini gordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yulaf sart degil protein odakli beslenebilirsin arkadasin dedigi gibi
Ya kaybetmek icinde sadece kalori acigi yapman yeterli 400-500 kadar
Bol bol su ic
Karbonhidrat almayi unutma dengeli bir sekilde onu da al keza ayni bicim 40-50 gr kadar da yag almayi unutma hormonlarin calismasi icin
karbonhidratı haftanın kaç günü alayım zaten 4 gün gidicem 3 gün dinlenicem bir sonraki 5 gün giderim artırırım yani

NespaY

80+ Silver
Dün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi bugünde verdiği haraketleri çalıştıracak 1 buçuk veya 2 saat sonra fitnessa gidicem benim amacım kilo verip kas kütlesini arttırmak çünkü yağ oranım biraz fazla 72 kiloyum ama yağlıyım bu yağları kasa dönüştürmek istiyorum şimdi ben ne kadar yulaf yiyeyim veya soperdan sonra mı yiyeyim hiç bir bilgim yok öğretirseniz sevinirim
Kilo vermeden yağları yakman lazım dostum kilo verirsen hem kas kaybedersin hem yağ boyun kaç?

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
karbonhidratı haftanın kaç günü alayım zaten 4 gün gidicem 3 gün dinlenicem bir sonraki 5 gün giderim artırırım yani
Hergun alicaksin karbonhidrat tum olay gun sonunda aldigin kaoriye bagli
Hergun yag protein ve karbonhidrat alacaksin
Karbonhidrat almazsan vucut enerji icin kas yikimina baslar ordaki glikojen depolarini kullanmak icin
Dengeli beslen sadece
Aksam 20.00 dan sonra bir se yiyip icme
Abur cubur benzeri seyler ve disardan yemek yemek kesinlikle yasak
Yemekten sonra maden suyu ic
Gunde 10 gr kadar bitter tuket
Spor oncesi muz + kahve göm

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün fitness'da ilk günüm hoca ilk gün 30 dk bisiklet 30 dk da koşu bandında koş dedi bugünde verdiği haraketleri çalıştıracak 1 buçuk veya 2 saat sonra fitnessa gidicem benim amacım kilo verip kas kütlesini arttırmak çünkü yağ oranım biraz fazla 72 kiloyum ama yağlıyım bu yağları kasa dönüştürmek istiyorum şimdi ben ne kadar yulaf yiyeyim veya soperdan sonra mı yiyeyim hiç bir bilgim yok öğretirseniz sevinirim
Spordan sonra yulaf yemezsen daha iyi olur. Sindirimi zordur. Sabah yemen en doğru zaman. Spor öncesi de hazımsızlık yaratabilir. Kendine göre deneyip görmelisin.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
Kilo vermeden yağları yakman lazım dostum kilo verirsen hem kas kaybedersin hem yağ boyun kaç?
Arkadas yeni basladigi icin kas kazanirken kilo kaybedebilir o senin dedigin mevzu sporda bi sure zaman gecirenler icin
Arkadasimiz yeni dedigim gibi kas kazanip yag kaybedebilir
Asil oncelik ama kalori acigi olusturmak yagli ise

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
172cm

Arkadas yeni basladigi icin kas kazanirken kilo kaybedebilir o senin dedigin mevzu sporda bi sure zaman gecirenler icin
Arkadasimiz yeni dedigim gibi kas kazanip yag kaybedebilir
Asil oncelik ama kalori acigi olusturmak yagli ise
şidmi ben bu gramları nasıl hesapliyayım
1654686079935.png

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik
172cm

şidmi ben bu gramları nasıl hesapliyayım Alıntıyı görüntüle
Kankam hassas terazi al ve yedimlerini tartip olc bir cok uygulama var gramini bildigin besinlerin icerigine ulasman icin
Mesela YAZİO diye uygulama vardi glb onu bir dene hassas terazi al

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Kankam hassas terazi al ve yedimlerini tartip olc bir cok uygulama var gramini bildigin besinlerin icerigine ulasman icin
spor yapmak bile masraflı normal bir hassas terazi ne kadar

bu nasıl
https://www.hepsiburada.com/odabasi...f-400-10kg-p-HBV00000VVDEI?keywords=&ozellik=

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

bu nasıl
https://www.hepsiburada.com/odabasi...f-400-10kg-p-HBV00000VVDEI?keywords=&ozellik=
100₺ ye kadar cikabilirsin
Baslarda onemli bir olay gibi hic beklemedigin turde besleniyor olabilirsin kac gr yedigini gostermesi baslarda cok onemli sonrasinda pek kullanmicaksin zaten aslinda odunc olarak birinden alsan 1 hafta o da yeter
Porsiyon kontrolu icin onemli
100 gr tavuk yedim zannedersin halbuki o 250 cikar o yuzden

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
100₺ ye kadar cikabilirsin
Baslarda onemli bir olay gibi hic beklemedigin turde besleniyor olabilirsin kac gr yedigini gostermesi baslarda cok onemli sonrasinda pek kullanmicaksin zaten aslinda odunc olarak birinden alsan 1 hafta o da yeter
Porsiyon kontrolu icin onemli
100 gr tavuk yedim zannedersin halbuki o 250 cikar o yuzden
çevremde yoktur büyük ihtimalle, attığımı alırım heralde

OnurCiftci26

80+ Bronze
Fitness yapmak masraflıdır. Çünkü %30 antrenman %20 dinlenme %50 beslenme dağıtırsak böyle. Beslenme çok çok önemli sen istediğin kadar antrenman yap kasları yeterince besleyemezsen gelişmesi uzun sürer hatta bazen erirsin bile. O yüzden mutfağa iyi para harcaman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,331
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom