Çok büyük bir fark olmadığından olabilir. E-sporcu olunca da "en iyisi" olsun diye alınan bir şey olabilir. Ama hiç denemedim net bir şey söyleyemem.çoğu kişi e-sporcu değilsen falan 240 hz alma diyor 144 hz al diyor neden sizce
Çok büyük bir fark olmadığından mı?Çok büyük bir fark olmadığından olabilir. E-sporcu olunca da "en iyisi" olsun diye alınan bir şey olabilir. Ama hiç denemedim net bir şey söyleyemem.
Arada 100hz var. Nasıl fark yok?Çok büyük bir fark olmadığından olabilir. E-sporcu olunca da "en iyisi" olsun diye alınan bir şey olabilir. Ama hiç denemedim net bir şey söyleyemem.
Paran varsa 360hz al ne alaka esporcu değilsen flnçoğu kişi e-sporcu değilsen falan 240 hz alma diyor 144 hz al diyor neden sizce
İhtiyacına göre. Bütçen varsa ve sistemin iyiyse alınabilir.çoğu kişi e-sporcu değilsen falan 240 hz alma diyor 144 hz al diyor neden sizce
Evet hocam baya bir fark yokmuş. @Furkan AslanÇok büyük bir fark olmadığından mı?
Birim olarak değil anlayabilme açısından diyorumArada 100hz var. Nasıl fark yok?
Evet hocam baya bir fark yokmuş. @Furkan Aslan
Birim olarak değil anlayabilme açısından diyorum