rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Nasıl yok?Evet hocam baya bir fark yokmuş. @Furkan Aslan
Onun 1 milisaniyesi bile önemli.
Nasıl yok?Evet hocam baya bir fark yokmuş. @Furkan Aslan
Gayette anlarsın. 165 hzden bahsetmiyoruz sonuçta.Birim olarak değil anlayabilme açısından diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
60hz ile 144hz arasında devrim var ama 144hz ile 240hz arasında az fark var bu yüzden cs-go şampiyonu değil isen 144hz almak daha mantıklıçoğu kişi e-sporcu değilsen falan 240 hz alma diyor 144 hz al diyor neden sizce
Kullanmadım, kullanacak param ve sistemim yok. Ama bence de çok saçma, 240Hz alacağıma 165Hz alıp sisteme upragade yaparım.Nasıl yok?
Onun 1 milisaniyesi bile önemli.
Ya nasıl yok hocam Allah için. Ben yeni 144hz'e alışıyorum. Arkadaşın 240 hz'ini gördüm dün nevrim şaştı.60hz ile 144hz arasında devrim var ama 144hz ile 240hz arasında az fark var bu yüzden cs-go şampiyonu değil isen 144hz almak daha mantıklı
Konuyu açan kişeye bir nevi cevap olarak yazdım, 60hz ile 144hz arasındaki gibi bir fark var mıdır sence ?Gayette anlarsın. 165 hzden bahsetmiyoruz sonuçta.
E tamam ben ne dedim@5x_d4emon şuradaki 1 milisaniyeyi görüyor musun? İşte o yüzden önemli.
FPS oyunlarındaki o 1 milisaniye bile çok önemli.
E sporcular bu yüzden 240HZ tercih ediyor.
O zaman fark yoksa neden 144HZ kullanmıyorlar?
60 hz zaten yavaş. Arasında dağlar kadar fark olması normal ama 240 hz apayrı bir şey.Konuyu açan kişeye bir nevi cevap olarak yazdım, 60hz ile 144hz arasındaki gibi bir fark var mıdır sence ?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun?E tamam ben ne dedim
Furkan Aslan ben 5Hz OC yapınca demişti 240Hz ile 144Hz arasında ki farkı anlayamadım. Ben deneyemem.@5x_d4emon şuradaki 1 milisaniyeyi görüyor musun? İşte o yüzden önemli.
FPS oyunlarındaki o 1 milisaniye bile çok önemli.
E sporcular bu yüzden 240HZ tercih ediyor.
O zaman fark yoksa neden 144HZ kullanmıyorlar?
Ya nasıl yok hocam Allah için. Ben yeni 144hz'e alışıyorum. Arkadaşın 240 hz'ini gördüm dün nevrim şaştı.
fark yok yazmadım az fark var yazdım 60hz ile 144hz farkı kadar yok demek istedim yani60hz ile 144hz arasında devrim var ama 144hz ile 240hz arasında az fark var bu yüzden cs-go şampiyonu değil isen 144hz almak daha mantıklı