Neler Yeni

neden 4050 ye karşı bu kadar ön yargı var ?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
herkese selamlar 37300tl ye asus rog g16 4050 13650hx aldım. bu fiyata daha iyi modeller alabileceğimi ben de biliyordum, ama diğer markalardan duyduğum kronik sorunlar yüzünden bulaşmak istemedim. hem ekranı, çerçeve oranı tasarımı hoşuma gitti g16 modelinin satın aldım. yazılım müh okuduğum için aldım ekran kartıyla pek bir işim yok ara sıra war thunder oynuyorum oynarken de en iyi grafiklerde kaymak gibi akıyor. onun dışında bataryası pek taşınmaya uygun değil telefonumun adaptörünü kullanıyorum type c portundan(45w sadece basit işlerde yeterli). genele baktığımda model gayet hoşuma gitti daha herhangi bir sorun yaşamadım özelleştirme konusunda asusun politikası da hoşuma gidiyor ram ve ssd yi kendim değiştirebiliyorum. ekranı özellikle çok hoşuma gitti diyebilirim pahalı olmasının sebebi bu kanaatimce. ayrıca soğutma konusuna gelince 3 adet fan var cihazda. cihaz war thunder oynarken en yüksek grafiklerde 78 dereceyi geçmiyor, webde vs dolaşırken fan çalışmıyor turbo moduna almazsanız, soğutma konusunda muazzam şu an turbo modda mesela webde dolaşıyorum 10 a yakın sekme ve birkaç uygulama açık cihaz 42 derece 24.5 desibel. sessiz modda fanı kapatıyor bu derecelerde

Bünyamina

80+ Platinum
Sen ekranı, markayı ve tasarımı beğenip aldıysan sorun yok. Ben 4060 lı laptop tercih ederdim. Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Cunku oyunlari yuksek grafikte acmak isteyenler icin yetersiz olabiliyor bu yuzden.

Top Bottom