Neler Yeni

Neden 500USD Olan Bir Ürüne 8500 Lira Ödüyoruz?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
20 dönüme bakılmaz ki hocam, ev yaşlı imkansız yani. Servet ile girmek lazım bu işe. :D
Bizim 20 dönüm tarlamız var, tüm arazimiz bu değil ama bir bölgedeki tarlamız bu. Bakıyoruz, öyle zor değil 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erdoğan nasıl aday olacak 2 kere hizmet etti? Anayasayı mı değiştirecek?
Evet, anayasa değişecek. Yıl sonuna doğru anayasa değişikliği meclise götürülecek. Mecliste yeterli sayıya ulaşamazsa, referandum yapılacak. Cumhuriyetin 100. yılına, darbe anayasasıyla girmeyelim bi' zahmet.

Chrollo04

80+ Bronze
Kesin gidiyor ya o net. Z kuşağı var. Onlar sayesinde biz ülkeyi malum kişiden kurtaracaz. %90'ı biliyor artık gençlerin neyin ne olduğunun farkındalar hepsi kolay değil genç nesli ayakta uyutmak. Yaşlılara söker ama Z kuşağına sökmez. Günleri sayılı.
ben aydan kaybediyorum maalesef oy kullanamicam benim yerime de oy atmayı unutmayın
a015.gif
a015.gif

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kesin gidiyor ya o net. Z kuşağı var. Onlar sayesinde biz ülkeyi malum kişiden kurtaracaz. %90'ı biliyor artık gençlerin neyin ne olduğunun farkındalar hepsi kolay değil genç nesli ayakta uyutmak. Yaşlılara söker ama Z kuşağına sökmez. Günleri sayılı.
Gençlerin çoğu benim gibi boş oy atacak çünkü ülkede siyasetçi yok.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam neden? İki kere hizmet vermiş? Osmanlı'ya mı dönelim?
Osmanlı'ya dönmek değil bu. Başarılı bir şekilde yönetiyorsa, halk istiyorsa, aday olsun. Başaramıyorsa, halk seçmez zaten. Halkın isteğine sınır getirmek çok saçma.

Bende aydan sanırım. 4 ayla galiba. 18 yaşında olmak mı? Doldurmak mı gerekiyor?
Doldurmak gerekiyor sanırım.

ben aydan kaybediyorum maalesef oy kullanamicam benim yerime de oy atmayı unutmayın
a015.gif
a015.gif
Üzüldüm desem yalan olur 😅

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Gençlerin çoğu benim gibi boş oy atacak çünkü ülkede siyasetçi yok.

Erdoğan bir kere cb oldu.
Araştırın hocam, öğrenmek bu kadar zor olmasa gerek. Boş oy atmak çok saçma bana kalırsa. Her türlü seni yönetecek biri olacak başında.

Top Bottom