Neler Yeni

Neden 500USD Olan Bir Ürüne 8500 Lira Ödüyoruz?

Bunu unutma 1 tane kendine 1 tane de devlete alıyorsun her zaman
Ayıp yaa devlet hiç unutulur mu bir tane de devlete almamız lazım
lazım olur ps5 atarlar aradabir belki 😄

majorw0w

80+ Silver
"Koyun" sözünü bana söylememiş miydin? Bende öyle anlamıştım. Değilse, kusura bakma.
Hocam sen sadece açık açık Akpliyim diyordun. Bu laf sana geliyor sen konuşuyordun orada arkadaş R yapmasın boşuna :) HE bu arada boş konuştuğumu düşünen şahıs forumda hakaret etmek ban sebebi 24 uyarın vardı sanırım ;)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Hocam sen sadece açık açık Akpliyim diyordun. Bu laf sana geliyor sen konuşuyordun orada arkadaş R yapmasın boşuna :) HE bu arada boş konuştuğumu düşünen şahıs forumda hakaret etmek ban sebebi 24 uyarın vardı sanırım ;)
Ben Ak Partili olduğumu hep söylüyorum. O konuda sıkıntı yok.

Dediğim gibi, ben de "koyun" sözünü bana dediğini sanmıştım. Öyle demedim diyorsa üstelemem. Terör destekçileri dışında kimseye çirkinleşmiyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
24 değil 25 var attır attırabiliyorsan perma.

majorw0w

80+ Silver
Ben Ak Partili olduğumu hep söylüyorum. O konuda sıkıntı yok.

Dediğim gibi, ben de "koyun" sözünü bana dediğini sanmıştım. Öyle demedim diyorsa üstelemem. Terör destekçileri dışında kimseye çirkinleşmiyorum.
Bu arada buradaki arkadaşların gerçekten araştırmadan yazdıklarını farkettim. Tarım meselesi örneğin sana da anlatmıştım. Ekonomi iyi değil fakat yapılan şeyler de ortada. Bu arada TOB suni tohumlama projesi başlattı başladık bakalım hayırlısı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

24 değil 25 var attır attırabiliyorsan perma.
Attırmama gerek yok kendi kendine yiceksin zaten ;)

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Bu arada buradaki arkadaşların gerçekten araştırmadan yazdıklarını farkettim.
Kesinlikle öyle hocam. Onlarca kanıt ve bilimsel argüman sunuyorum. Aldığım cevaplar, sosyal medyada alışageldiğimiz söylemlerden öteye gitmiyor. Desteksiz sallıyorlar.

Tarım meselesi örneğin sana da anlatmıştım. Ekonomi iyi değil fakat yapılan şeyler de ortada. Bu arada TOB suni tohumlama projesi başlattı başladık bakalım hayırlısı :)
Hadi bakalım, hayırlı olsun. Tarım konusunda büyük devrimler yaptı devlet, daha da iyileştirecektir. Keşke çiftçiler de biraz gelişmeye açık olsa.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Profilinde boş konuşan arkadaşa laf anlatmaya çalıştım ama nafile.
Tanımıyorum zaten onu bir mesajına cevap verip soru sormuştum Yaş küçük fln laga lugası yaptı çok takmamak lazım böyle insanları.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
25 kere uyarı almış ve akıllanmamış birinin yaşıma laf etmesi :) Valla çocuğa sus diyince susuyor bilemedim...
Bakıyorumda kendi uyarından çok benimkini takip ediyorsun? Neyse konumda boş yaptın ya soruya cevap ver ya da git konudan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom