Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Kim terör sevici hocam?Hocam, terör sevicileri destekliyorsun. Ülkedeki soruna değinmek bu mu?
Kim terör sevici hocam?Hocam, terör sevicileri destekliyorsun. Ülkedeki soruna değinmek bu mu?
Almanya, 2. Dünya Savaşından sonra sanayileşmeye adadı kendini. Bizimkiler de, tarım ülkesi olarak kalalım diye sanayi devrimini yapacak her kişiyi engellediler.almanya 90lara kadar tam anlamıyla ülke bile değildi onların daha çok vergiye ihtiyacı olması gerekmez mi?
Destekliyor muyum? Milletvekilliğinde konuşmaları düzgün, twitlerini gördüm ve cevabımı verdim.Hocam, terör sevicileri destekliyorsun. Ülkedeki soruna değinmek bu mu?
Barış Atay hatalı bence,
Profil mesajını silmedik. Sitemize geri yükleme yaptık ve forum dosyası ana dizindeydi, bunun sonucunda mesajın gitti.Sonradan eklemek bu kadar zor değil. Üstelik bunları yazdığımda haksız olduğunuz için profil mesajımı da sildiniz.
Halkın cebine de yansıyacak tabii ki. Fakat bir günde olacak şey değil. Eğer ki 1950'li yıllarda, hadi onu da geçtim 1980'li yıllarda üretime, sanayiye ağırlık verseydik, şu an cebimize yansıdığını görürdün. Daha yeni yeni ağırlık veriyoruz bu alanlara.İyi, iktidarı tebrik ederiz bu konuda ama bu artık halkın cebine de yansımalı. Objektif olun arkadaşlar.
Bundan 10 sene önceye göre çok iyi üretiyoruz.Çünkü üretmiyoruz. Araplar gibi petrol zengini de değiliz. Bunlar da pahalı bir şekilde almamıza sebep oluyor.
Aynen hep öyle olur, gerçekler söylenince ana dizinler falan kaybolur siteye meteor düşer.Profil mesajını silmedik. Sitemize geri yükleme yaptık ve forum dosyası ana dizindeydi, bunun sonucunda mesajın gitti.
Bunu diğer konuya yazsaydın keşke. Buraya taşımama gerek kalmazdı.Barış Atay hatalı bence, başkasına göre değil belki bilmiyorum ama 500USD olan bir ürünü 8500 lira yapanları eleştirdiğimiz konudayız, bunu o mu yaptı?
Acaba üretmeye kim engel oluyor? Anlamazsın diye ipucu vereyim. Baş harfi "R"Çünkü üretmiyoruz. Araplar gibi petrol zengini de değiliz. Bunlar da pahalı bir şekilde almamıza sebep oluyor.
Umarım 2050'de düzeliriz o zaman, biz göremedik çocuklarımız, torunlarımız görür.Halkın cebine de yansıyacak tabii ki. Fakat bir günde olacak şey değil. Eğer ki 1950'li yıllarda, hadi onu da geçtim 1980'li yıllarda üretime, sanayiye ağırlık verseydik, şu an cebimize yansıdığını görürdün. Daha yeni yeni ağırlık veriyoruz bu alanlara.
Neden bir süre kaldı? Silsek anında sileriz. Hatta senden kanıt istedik sessiz kaldın. Hala bekliyorum.Aynen hep öyle olur, gerçekler söylenince ana dizinler falan kaybolur siteye meteor düşer.
Orası öyle tabii. Ben genel olarak, Cumhuriyet dönemini ele alıp konuştum.Bundan 10 sene önceye göre çok iyi üretiyoruz.