kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
@5x_d4emon Açarmısınız bakalım ne diyecek?Konu bu değil, Ak Parti ile ilgili bir konu açılırsa eleştiririm.
@5x_d4emon Açarmısınız bakalım ne diyecek?Konu bu değil, Ak Parti ile ilgili bir konu açılırsa eleştiririm.
Kılıçdaroğlu'nun böyle bir iddiası yok zaten. Öyle bir şey de söylemedi. Dediği tek şey "konsollarınızı daha rahat alabileceksiniz" bundan ibaret.
Ben oraya, ''Tamam demezsem şerefsizim'' dedim ve gösterincede tamam dedim. Okuduğunu anla bari.Söylediğim her şeyi kanıtlıyorum. Kanıtlayamadığım durumda özür diliyorum. Senin gibi, önce "Yapmazsam şerefsizim." deyip sonra da, "Tamam." diyerek geçiştirmiyorum.
Hiç değilse ülke sorunlarını dile getiriyorum, bunun nedenini @Fevkelade1i @BurakBrllr gibileri yanıtlıyor. Senin gibi KaanCk bilmem ne konuları açmıyorum.Ben sana 10 tane laf söyledim 9 u doğru ve sen 1 yanlışı görüyorsun, konuyu açman bile rezillik.
Yok benim dediğim cümleyi de kuruyordu da en sonda.yanlış hatırladım ama senin dediğin gibi de değil. Ötv, kdv indirimi yapılacakmış.
E hocam bu ne?Konu bu değil, Ak Parti ile ilgili bir konu açılırsa eleştiririm.
Evet, kesin öyle demişsindir. Mesajın ortada hocam, silinmedi. Özür dilemek erdemliktir, arada kullan derim.Öncelikle iktidar yanlısı demedim, dediğim şey para verseler bende açarım iktidar yanlısı sayfa.
Muhalefet yanlısı da açarım sorun yok. Çoğu haber sayfası öyle zaten.
Bursa belediyesi, tüm saydıklarınızı yapıyor.Hangi belediye?
Tamam mesajımla aynısı yazıyor. Bana para verin bende açarım vekil karalama sayfası.Evet, kesin öyle demişsindir. Mesajın ortada hocam, silinmedi. Özür dilemek erdemliktir, arada kullan derim.
Alıntıyı görüntüle
Aynen ülke sorunlarını dile getirdikten sonra forum adresime gelip "crack" olduğunu iddia ediyorsun.Hiç değilse ülke sorunlarını dile getiriyorum, bunun nedenini @Fevkelade1i @BurakBrllr gibileri yanıtlıyor. Senin gibi KaanCk bilmem ne konuları açmıyorum.
Ekonominin iyi olduğunu söylemedim. Devletin gelirinin arttığını, kasadaki paranın büyüdüğünü söyledim. Daha bu ikisinin ayrımını bile yapamıyorsun...@samet4747 burada bu arkadaşın mesajı. Kendiyle çelişiyor, ekonominin başarı olduğunu savunuyor.
Milletimiz böyle düşünmeye devam ederse KDV isterse yüzde 80 olsun kimse sesini çıkarmaz. Öyle vermeye de devam ederiz.@Fevkelade1i Hocam bunlar devletin insanlara ödediği maaşın ya da diğer türlü şeylerin bedavadan oldupunu sanıyorlar, “vergi” kelimesinin sözlük anlamını bilmiyorlar daha. Vergi bir devletin yaşamayabilmesi için bir zorunluluktur, her ülkede vergi vardır. Sadece canım ülkemde normalden daha fazla vergi var çünkü henüz 100 yaşında bir devlet bile değiliz, yıkılırken ayakta durduk ve yıkılmadık milletçe 1.Dünya Savaşı’nda. Diğer devletler gibi güçlenmemiz ve sistemi oturtabilmemiz için ihtiyacımız oluyor yüksek vergilere.