7900 gre-xt-xtx 7800x3d fiyat lar hep şiş kin niyeseHazır sistemlerde çok rağbet görmeyeceğini düşünüyorlardır belki. Ki zaten birçok hazır sistemde ram-psu-ssd-anakart gibi birçok üründen ya kısıyorlar ya da fazla kesinti yapıyorlar.
En temizi kendin toplamaya çalışman.
11-11'de indirim olacak ya ondan önce yükseltiyorlar 11-11'de normal fiyatına düşürüp satarlarben anlamıyorum kasım ayı girdiğinde fiyatlar ucuzlamayacak mıydı neden bu ekran kartı fiyatları arttı veya aynı kaldı 7900 gre 21.5k ydı 22.5k oldu en ucuzu anlamıyorum cidden
inşallah hocam ya beklemedeyiz11-11'de indirim olacak ya ondan önce yükseltiyorlar 11-11'de normal fiyatına düşürüp satarlar
ben öyle düşünüyorum 2 arkadaş link bekliyor 11 olursa olur dedim yoksa belli bir günde bir anda iner.11-11'de indirim olacak ya ondan önce yükseltiyorlar 11-11'de normal fiyatına düşürüp satarlar
Ucuza yedirmezler yine sahte indirimler olacak alacak olan sene sonuna alsın bence sonrasını düşünemiyorumben öyle düşünüyorum 2 arkadaş link bekliyor 11 olursa olur dedim yoksa belli bir günde bir anda iner.