Neler Yeni

Neden Bir Kız Bana Böyle Yapıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağlar AKYOL
ARKADAŞLAR eğer bir kız bana bir şey anlatmaya çalışıyorsa söyleyin n'olur Arkadaşlar bir kız bana oturduğum sıranın altına kağıt vardı bir kız aldı ve "çağlar yazmışkı bebeğim çıkarmısın" falan filan yazmış dedi sonra ben inkar ettim ve "kız zaten çağların yazısı değil." dedi ben mi delirdim yoksa bir şey anlatmaya mı çalışıyor?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Acaba sen ne anlatmaya çalışıyorsun? Onu bir çözelim, sonra gerisi gelir :)

Sen bir kızdan mı azcık mazcık hoşlandın yoksa kızlar mı şaka kaka tarzında bi şeyler yaptı da sen ciddiye mi aldın fazlasıyla..?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağlar AKYOL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani ciddiye almadım zaten hoşlanıyordum o kız biliyor alamadım zaten 1.dönemde hediye aldığımda bana bakıyordu şakayı güldüm ondan sonra zaten sahte para alıyordu bazen şimdi almıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız benim sırama geldi eğer anladıysan biraz yanlış yazmışım

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Kızdan hoşlanıyorsan tüm samimiyetinle düşün taşın, eğer kız gerçekten güzel ve temiz bir kız ise, ona kendinden daha çok güvenip inanıyorsan fırsat kollamalısın, başkası kapmadan kıza açılmaya bak...

Bu arada yaşın kaç? Aşırı ufak ise ertele bu yazdıklarımı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çağlar AKYOL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kızdan hoşlanıyorsan tüm samimiyetinle düşün taşın, eğer kız gerçekten güzel ve temiz bir kız ise, ona kendinden daha çok güvenip inanıyorsan fırsat kollamalısın, başkası kapmadan kıza açılmaya bak...
1.dönemde numaramı vermiştim ve aramadı sevgilim var(başka konularda) diyo mk sonra 1.dönemde arkadaşlarım elifsu ile deniz s!kişmiş diyolar mk

1.dönemde numaramı vermiştim ve aramadı sevgilim var(başka konularda) diyo mk sonra 1.dönemde arkadaşlarım elifsu ile deniz s!kişmiş diyolar mk
şimdi demiyorlar

Bu arada yaşın kaç? Aşırı ufak ise ertele bu yazdıklarımı :D
ım 12 yaşımdayım 5.sınıfım (dalga geçme nolur)

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Tuğra

şimdi demiyorlar

kanka o yaşta aleti kalkmıyordur veledin ve ayrıca sen nerden biliyorsun bunları. boş işler bu yaşta uğraşma rahatına bak

daha çok küçüksün biz o yaşta sabahtan akşama kadar dışardaydık eğlen daha hiçbir derdinin olmadıgı dönemdesin

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
...
Hocam, bence yaşıtlarınıza göre normal davranıyor bir şey görmedim, normal gıcık davranışlar.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
HasHoca

şimdi demiyorlar

Haqjwjwjsjsjsjsksj bu yaşlarda böyle saçmalıklarla uğraşma.

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
boşver kardeşim sen işine bak. bu yaşta düşünülecek bir şey değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,635
Üyeler
171,069
Son üye
Fatih0713
Top Bottom