Neden Bir Kız Bana Böyle Yapıyor?

Reaksiyon skoru
4
ARKADAŞLAR eğer bir kız bana bir şey anlatmaya çalışıyorsa söyleyin n'olur Arkadaşlar bir kız bana oturduğum sıranın altına kağıt vardı bir kız aldı ve "çağlar yazmışkı bebeğim çıkarmısın" falan filan yazmış dedi sonra ben inkar ettim ve "kız zaten çağların yazısı değil." dedi ben mi delirdim yoksa bir şey anlatmaya mı çalışıyor?

Acaba sen ne anlatmaya çalışıyorsun? Onu bir çözelim, sonra gerisi gelir :)

Sen bir kızdan mı azcık mazcık hoşlandın yoksa kızlar mı şaka kaka tarzında bi şeyler yaptı da sen ciddiye mi aldın fazlasıyla..?

yani ciddiye almadım zaten hoşlanıyordum o kız biliyor alamadım zaten 1.dönemde hediye aldığımda bana bakıyordu şakayı güldüm ondan sonra zaten sahte para alıyordu bazen şimdi almıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kız benim sırama geldi eğer anladıysan biraz yanlış yazmışım

Kızdan hoşlanıyorsan tüm samimiyetinle düşün taşın, eğer kız gerçekten güzel ve temiz bir kız ise, ona kendinden daha çok güvenip inanıyorsan fırsat kollamalısın, başkası kapmadan kıza açılmaya bak...

Bu arada yaşın kaç? Aşırı ufak ise ertele bu yazdıklarımı :D

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kızdan hoşlanıyorsan tüm samimiyetinle düşün taşın, eğer kız gerçekten güzel ve temiz bir kız ise, ona kendinden daha çok güvenip inanıyorsan fırsat kollamalısın, başkası kapmadan kıza açılmaya bak...
1.dönemde numaramı vermiştim ve aramadı sevgilim var(başka konularda) diyo mk sonra 1.dönemde arkadaşlarım elifsu ile deniz s!kişmiş diyolar mk

1.dönemde numaramı vermiştim ve aramadı sevgilim var(başka konularda) diyo mk sonra 1.dönemde arkadaşlarım elifsu ile deniz s!kişmiş diyolar mk
şimdi demiyorlar

Bu arada yaşın kaç? Aşırı ufak ise ertele bu yazdıklarımı :D
ım 12 yaşımdayım 5.sınıfım (dalga geçme nolur)

şimdi demiyorlar

kanka o yaşta aleti kalkmıyordur veledin ve ayrıca sen nerden biliyorsun bunları. boş işler bu yaşta uğraşma rahatına bak

daha çok küçüksün biz o yaşta sabahtan akşama kadar dışardaydık eğlen daha hiçbir derdinin olmadıgı dönemdesin

Hocam, bence yaşıtlarınıza göre normal davranıyor bir şey görmedim, normal gıcık davranışlar.

şimdi demiyorlar

Haqjwjwjsjsjsjsksj bu yaşlarda böyle saçmalıklarla uğraşma.

boşver kardeşim sen işine bak. bu yaşta düşünülecek bir şey değil zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri