Neden böyle bir şey oluyor?

Reaksiyon skoru
190
18 yasindayim internet isleriyle uğraşıyorum ayriyeten insanlarla konusmay8 çok seviyorum bu konularda yapay zeka donanim vb. Olsun...
Ama birisi ile havadan sudan muhabbet edemiyorum, misal lisede ve halen azda olsa takidığım arkadaş grubu ile 3 yıldır yaptiğımız tek muhabbet;
Ekran kartlari toplama pc
silah item cikartma (cs)
Animasyon edit iş para vb.

Cidden nedense biri ile böyle normal havadan sudan konuşmak saçma geliyor sizce neden misal örneğin orada muhabbet açılacak zibilyon tane konu var ama benim konusmak hoşuma hiç gitmiyor (kız olmadiği sürece)
arkadaş olacağım kişide internet isleri ile uğrasacak interneti iyi bilecek, yoksa asla anlaşamıyorum pc si olmayan adamla ciddi diyorum yapacak birşeyim kalmıyor
NOT:
Geçmisteki 6 7 yılım pc başında geçti.

18 yasindayim internet isleriyle uğraşıyorum ayriyeten insanlarla konusmay8 çok seviyorum bu konularda yapay zeka donanim vb. Olsun...
Ama birisi ile havadan sudan muhabbet edemiyorum, misal lisede ve halen azda olsa takidığım arkadaş grubu ile 3 yıldır yaptiğımız tek muhabbet;
Ekran kartlari toplama pc
silah item cikartma (cs)
Animasyon edit iş para vb.

Cidden nedense biri ile böyle normal havadan sudan konuşmak saçma geliyor sizce neden misal örneğin orada muhabbet açılacak zibilyon tane konu var ama benim konusmak hoşuma hiç gitmiyor (kız olmadiği sürece)
arkadaş olacağım kişide internet isleri ile uğrasacak interneti iyi bilecek, yoksa asla anlaşamıyorum pc si olmayan adamla ciddi diyorum yapacak birşeyim kalmıyor
NOT:
Geçmisteki 6 7 yılım pc başında geçti.

İlgi alanlarıyla alakalı. Ben de mesela durup dururken Türk Halk Müziği ya da Arabest dinleyen adamla muhabbet etmem. Biliyorum ki olaylara bakış açılarımız bile çok farklı olacak. O yüzden fazla kasma kendin, ama başka konulara da yönel. Yoksa yakında konuşacak birisini bulamayabilirsin.

Ara buluş desen 20 30 tane arkadaşım vardır. Daha fazlası var ama diğerleriyle öyle görüşmem, yolda denk gelirsek sa as vs

3-4 tane de arkadaş grubumuz var. Ne konuşuyorsunuz dersen,

iphone, bilgisayar, ekran kartı donanım, monitör, karı kız, hayat, iş, gelecek, geçmiş, film, dizi, mezuniyet, dert, aşk lise hayatı (biten) vesaire vesaire. Tek bi konu yok. Konu konuyu açıyor. Bi konudan diğer konuya geçiyoruz. Oturup 7 saat bi konuda kalmıyoruz. Dakka başı konu değişir, herkes fikrini söyler, güler eğleniriz.

Geri