Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sitesinden bakabilirsin.Özeliikler kısmına baktığımda pek özellik göremedim şahsen
Belki özelliksizlikten olabilir
Buradan görebilirsin;Özeliikler kısmına baktığımda pek özellik göremedim şahsen
Belki özelliksizlikten olabilir
Ürüne sitesinde 144Hz demişler, hepsiburada 165Hz yazmış. Çelişki varBuradan görebilirsin;
Acer Laptops, Desktops, Chromebooks, Monitors & Projectors | Acer United States
Shop the latest Acer products, from Chromebooks, laptops, monitors, desktop PCs, and projectors for office, home, and entertainment use.www.acer.com
Sanki iki monitör farklı gibi geldi bana. Birinin ayağı turuncu birinin siyahBuradan görebilirsin;
Shop the latest Acer products, from Chromebooks, laptops, monitors, desktop PCs, and projectors for office, home, and entertainment use.www.acer.com
İndirime gitmişler acer monitörleri genelde indirime sokuyorlar o fiyatı hak eder diyebiliriz.bu mönitör özeliklerine göre neden bu kadar ucuz?.sizce alınır mı? ?Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sitesinden bakabilirsin.
Benim özelliksizlikten kastım özelliklerin az olmasıydı. Özelliklerini gördüm bana sadece biraz az gibi geldiBuradan görebilirsin;
TeşekkürlerÇünkü sitesi bu. Q"S" modeli.
![]()
KG241QS - Teknik Özellikler | LCD Monitörler | Acer Türkiye
Hızlı yenileme hızına sahip FreeSync™ becerilerinizi ve KG1 Serisi monitörün ZeroFrame™ mimarisini gururla sergileyin.www.acer.com