Neler Yeni

Neden çevremdeki herkesin tipi hatırı sayılır kadar var ama benim yok?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
ya *** malmısınız dert ettiginiz şeye bak ben çok mu yakışıklıydım spora başladım şimdi bir sürü kadar kızla konuşuyorum
Hangi spor salonundasın söyle de gelmeyelim.

mfimmel

80+ Silver
Selam arkadaşlar, öncelikle dalgasına değil ciddi anlamda yazıyorum. Sağlığım Allah'a şükür yerimde fakat çevremdeki çoğu kişinin tipi güzelleşmeye başlarken; ben şişman,tipsiz eğlenilecek tip durumuna düşüyorum. Sırf kız için de değil cidden kendim bile nefret ediyorum tipimden. Yani iştahım yok yemek de yiyemiyorum ama kiloluyum. Çoğu arkadaşım yakışıklı/güzel iken ben hep arada kalıyorum. Evet ailesinin sağlığı yerinde olmayanlar, kendi sağlığı yerinde olmayanların derdine hakaret gibi bir dert olsa da cidden artık kendimi kötü hissediyorum. Genel yaşantıma da yansıyor güldüğüm çok az sayılı görülmeye başladı. Nasıl bir yol ilerlemem lazım cidden dalgasına değil harbi doğru düzgün tavsiye almak için yazıyorum. Desteklerini bekliyorum....
Spora başla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tipsiz, çirkin erkek yoktur bence bakımsız erkek vardır. Yaşının biraz küçük olduğunu varsayıyorum, bir spor yapmaya başla zaten zamanla birlikte tipin de oturmaya başlayınca o sporun da etkisi ile evrim geçirmiş gibi olursun. Dış görünüşün asla canını sıkmasın, tip hiçbir şekilde seni gülünç duruma getirmez. Tipe, dış görünüşe gülen dalga geçen kişinin kendisi insan değildir, bu kadar aşağılık bir şekilde rezilce dalga geçtiği için kendisi gülünç birisidir. Sana uzaktan diyeceğim şeyler seni ne kadar ikna edebilir bilmiyorum ama inan bana dostum bu yazdıklarım gerçek. Haftaya pazartesi spora başla, 3 ay sonra aradaki farkı anlayacaksın. BAAAAAAAASSSS
İlla vardırda çok nadir istisna oluyor. Bakımla bile düzeltilemeyecek yüzler var maalesef.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İlla vardırda çok nadir istisna oluyor. Bakımla bile düzeltilemeyecek yüzler var maalesef.
Onlarda da artık ya yüz kaslarını çalıştırmak için spor ya da yüz bakım seti. Doğuştan çirkin olan insana da yapacak bir şey yok şanssızlık yani yine onun suçu değil. Estetik te bir seçim eğer çok canını sıkıyorsa. Şahsen olmazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ahmet burak açar
Selam arkadaşlar, öncelikle dalgasına değil ciddi anlamda yazıyorum. Sağlığım Allah'a şükür yerimde fakat çevremdeki çoğu kişinin tipi güzelleşmeye başlarken; ben şişman,tipsiz eğlenilecek tip durumuna düşüyorum. Sırf kız için de değil cidden kendim bile nefret ediyorum tipimden. Yani iştahım yok yemek de yiyemiyorum ama kiloluyum. Çoğu arkadaşım yakışıklı/güzel iken ben hep arada kalıyorum. Evet ailesinin sağlığı yerinde olmayanlar, kendi sağlığı yerinde olmayanların derdine hakaret gibi bir dert olsa da cidden artık kendimi kötü hissediyorum. Genel yaşantıma da yansıyor güldüğüm çok az sayılı görülmeye başladı. Nasıl bir yol ilerlemem lazım cidden dalgasına değil harbi doğru düzgün tavsiye almak için yazıyorum. Desteklerini bekliyorum....
aga herkeste tip olcak diye bir şey yok ama
sağlığın yerinde ve şişkoysan senin suçun
yarın gyme başla
hatta çizdiğim programa uycağıma söz verirsen yardımcı da olurum
seçim senin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Strkaos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Duran ÖZEL
spora başlamanı tavsiye ederim.

hem kilo verirsin hemde testesteron seviyen yükseldiğinden kendini daha özgüvenli hissedersin.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bu sana motive verir.
Bassss. (Videoya)

ahenk'