Neler Yeni

Neden Forumda Fake Hesapların Önüne geçilmiyor????

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bunu gecmekde cok kolay
Nasıl Geçecekler Hocam???

-Eğer Temp Number olayından bahsedecekseniz Yukarda açıkladım Neden sorun olmayacağını

-Eğer Baypass olayını söyliyecekseniz Emin olun o insanların hiç biri bilmiyordur bilen'de her seferinde yapmaya üşenir şahsen ben DC'ye girmek için VPN açıp kapamaga üşeniyorum

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,158
İsim
Hakan
Nasıl Geçecekler Hocam???

-Eğer Temp Number olayından bahsedecekseniz Yukarda açıkladım Neden sorun olmayacağını

-Eğer Baypass olayını söyliyecekseniz Emin olun o insanların hiç biri bilmiyordur bilen'de her seferinde yapmaya üşenir şahsen ben DC'ye girmek için VPN açıp kapamaga üşeniyorum
hayır degil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Nasıl geçeceksin numara başka bir hesaba kayıtlı diyecek
Hocam işte böyle konuşuyolar geçmek kolay falan ee söyle diyoz susuyolar en iyisi boş ver böyle tipleri cevap bile verilmez bunlara sadece atıyolar bir yerlerinden 😂

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Selim
Merak etmeyin hocam neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum sadece siz Zeko değilsiniz

-Temp Numaralar Genelde Çalışmaz (Paralı olanlar hariç)

-Kesin Çözüm istiyorlar ise O zaman direk sadece TR numarası yaparlarsa yurt dışı numaraları kaparlarsa Temp numaralar GG oluyor (ama o zaman yurt dışına giden / taşınan küçük kitle etkileniyor)

+Emin ol bir yerden sonra tükeniyor her kaydolmak istediğinde para vermesi gerekecek o sitelere + O Temp numaraları genelde 5 en fazla 10 tane falan oluyor yani bir yerden sonra o numaralar banlı olacağı için Parası boşa gidecek Bu ilk zanlarda caydırıcı 1-2 ay sonrada Zaten kullanılmış banlı numaralar olacağı için bu sitelere verdikleri paraları boşa gidecek ve zarara uğrayacaklar yani en kesin ve mantıklı çözüm bu
Hollanda merkezli bir temp numara satıcı arkadaşım var maalesef dediğiniz gibi olmuyor o işler biraz daha profesyonele indigin zaman en son dc ban dalgası. Gelmeden önce 30 kuruşa satılıyordu binlerce sürü numara üretebiliyorsun özel cihazla genelde bu numaralar 10dk aktif kalıyor ve reklam vermek isteyen alıyor bunu genelde

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
hocam moderatorler multi hesaplari gorebiliyorlar zaten

Top Bottom