Siz önce gidin, sonra konuşuruz .neden anlamıyorum yani 1 tane uefa kupası tmm ilk siz aldınız ama neden 1 kupa için bu kadar büyütüyorsunuz
yani 2 olsa anlarım 1 defa kuruluşundan günümüze kadar sadece 1
o kadar uefa kupası alan takımı tutan adam bile bununla savunmuyor ama neden bu kişiler hep 1 uefa kupasını övüyorlar anlamıyorum
bunda övünülcek bir olay yok
Başka kupa değil derken UEFA kupasıyla Ziraat Türkiye Kupasını bir mi tutuyorsun. Galatasaray Avrupa'da şampiyonluk yaşayan tek Türk takımıdır. Galatasaray UEFA kupasını ilk kez ve tek Türkiye'ye getiren takımdır. Bu yüzden Galatasaray Türkiye'nin en büyük takımıdır.ama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
Çünkü boş taraftarlar bizim taraftar da köşeye sıkışında 6 Kasımda 6-0 konusunu açıyor. O kişiler boş holigan işte.hayır kankam neden merak ederim hep
her takım çatışmasında bu laf açılıyor neden
bir galatasaraylı tarafından bilmek isterim
Kolaysa alın fenerlilerde hep 6-0neden anlamıyorum yani 1 tane uefa kupası tmm ilk siz aldınız ama neden 1 kupa için bu kadar büyütüyorsunuz
yani 2 olsa anlarım 1 defa kuruluşundan günümüze kadar sadece 1
o kadar uefa kupası alan takımı tutan adam bile bununla savunmuyor ama neden bu kişiler hep 1 uefa kupasını övüyorlar anlamıyorum
bunda övünülcek bir olay yok
Yıllar önce alınınca değeri gidiyor mu ? 1. sınıf notum benzetmesi alakasız. Alınabilse başka takımlarda alırdı.dostum tebrikler ama yıllar önce alınmış kupa
artık onunla övünmenin bir anlamı yok işte o garip
aynı işe girerken benim 1.sınıf notum 100 demek gibi aynen
Aynen şans eseri sizin resmi maçta karşılaşamadığınız takımı yenmemiz şans eseri siz o kadar küçüksünüz yanii.dostum ama 1 tane
yani galatasaray bile bence şans eseri aldı evet çok güzel bir şey ancak alabilecek güçte olsalardı 2.de alınırdı
Siz önce gidin, sonra konuşuruz .
yav hayır yıllar yıllar önce olan bir şey ile neden halen övünüyorlarBaşka kupa değil derken UEFA kupasıyla Ziraat Türkiye Kupasını bir mi tutuyorsun. Galatasaray Avrupa'da şampiyonluk yaşayan tek Türk takımıdır. Galatasaray UEFA kupasını ilk kez ve tek Türkiye'ye getiren takımdır. Bu yüzden Galatasaray Türkiye'nin en büyük takımıdır.
Fenerbahçe daha UEFA kupasını kazanmayı bırak yanından geçememiş bir takım mesela. Kaç senedir taraftarına Avrupa yüzü gösterememiş bir takım. Yani Fenerbahçe Avrupa'ya gidemiyorken Galatasaray şampiyon olduama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
Şana eseri kupa alanı ilk defa senden duyuyorumdostum ama 1 tane
yani galatasaray bile bence şans eseri aldı evet çok güzel bir şey ancak alabilecek güçte olsalardı 2.de alınırdı
Zaten siz bizi dün 6-0 yendiniz sorunlu musun ya?yav hayır yıllar yıllar önce olan bir şey ile neden halen övünüyorlar
onu merak ediyom gerçekten bi söyleyin ya
büyük olsa bile üsütnden zaman geçmiş
dostum bu övünülme konusu olmamalı ama bence yaYıllar önce alınınca değeri gidiyor mu ? 1. sınıf notum benzetmesi alakasız. Alınabilse başka takımlarda alırdı.
Ne diyelim dostum? ''Tüh ya keşke almasaydık kupayı bak şimdi övünemiyoruz'' mu diyelim?yav hayır yıllar yıllar önce olan bir şey ile neden halen övünüyorlar
onu merak ediyom gerçekten bi söyleyin ya
büyük olsa bile üsütnden zaman geçmiş