Linç yiyeceğim büyük ihtimalle.ABOOOOOOOOOOOOOOOV
Sen fenerlisin sanırım UEFA'nın ne olduğunu bilmediğin için maruz görüyorum.ama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
6-0 yenip övünmekten iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü uluslararası bir başarı, Fenerbahçe'nin de en son Şampiyonlar Ligi'ne en 2001-2002 sezonunda gidip 6/6 mağlubiyet aldığı düşünülünce ülkece güzel bir başarı.neden anlamıyorum yani 1 tane uefa kupası tmm ilk siz aldınız ama neden 1 kupa için bu kadar büyütüyorsunuz
yani 2 olsa anlarım 1 defa kuruluşundan günümüze kadar sadece 1
o kadar uefa kupası alan takımı tutan adam bile bununla savunmuyor ama neden bu kişiler hep 1 uefa kupasını övüyorlar anlamıyorum
bunda övünülcek bir olay yok
Yoo, sabah açılan mesut özil konusuna bak bi istersenhayır dostum insanlar sınırlarını bilirse olmaz
işte böyle dersen olur ama
Şans mı eseri.dostum ama 1 tane
yani galatasaray bile bence şans eseri aldı evet çok güzel bir şey ancak alabilecek güçte olsalardı 2.de alınırdı
dostum tebrikler ama yıllar önce alınmış kupaTürkiyede başka takım alamadığına göre almak çok zor bir şeymiş demekki Süper kupayı unutma, onuda real madridi yenip aldık.
10 tane mi alsınlar kardeşim Futbolda alınabilecek en büyük 3 kupanın ikisini aldı adamlar ne uzatıyorsun reaksiyon skoru kasmak için farklı taktikler bulama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
Dostum adamlar bizim ŞL'de çeyrek final oynadığımız sene UEL'de yarı final oynamışlardı.6-0 yenip övünmekten iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü uluslararası bir başarı, Fenerbahçe'nin de en son Şampiyonlar Ligi'ne en 2001-2002 sezonunda gidip 6/6 mağlubiyet aldığı düşünülünce ülkece güzel bir başarı.