Neden Galatasaraylılar Hep UEFA Kupasından Savunurlar(artık yazmayın yeter)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
neden anlamıyorum yani 1 tane uefa kupası tmm ilk siz aldınız ama neden 1 kupa için bu kadar büyütüyorsunuz
yani 2 olsa anlarım 1 defa kuruluşundan günümüze kadar sadece 1
o kadar uefa kupası alan takımı tutan adam bile bununla savunmuyor ama neden bu kişiler hep 1 uefa kupasını övüyorlar anlamıyorum
bunda övünülcek bir olay yok

O kupayı Türkiyede alan tek takım olduğu için olabilir mi ? tek onunlada övünmüyoruz, Türkiye'de tek süper kupayı alan takımız. Ayrıca en fazla şampiyon olup en fazla Ziraat kupasını alan takımda biziz :)

Evet yeni kavga konusu hayırlı olsun. Bu sefer susacam ve hakim olacam kendime.
hayır kankam neden merak ederim hep
her takım çatışmasında bu laf açılıyor neden
bir galatasaraylı tarafından bilmek isterim

Galatasaraylı olmadığınız için böyle büyük bir başarıyı küçümseme hakkınız yok. Tuttuğunuz takım kazansaydı siz de övünürdünüz. Bursasporluyum fakat bu Galatasarayın Uefa Kupası başarısını karalayabileceğim anlamına gelmiyor. Keşke her sene Türk takımları alsa. Dediğiniz kadar sadece 1 kupaysa 5 yılda bir kazanırız zaten.

O kupayı Türkiyede alan tek takım olduğu için olabilir mi ? tek onunlada övünmüyoruz, Türkiye'de tek süper kupayı alan takımız. Ayrıca en fazla şampiyon olup en fazla Ziraat kupasını alan takımda biziz :)
ama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galatasaraylı olmadığınız için böyle büyük bir başarıyı küçümseme hakkınız yok. Tuttuğunuz takım kazansaydı siz de övünürdünüz. Bursasporluyum fakat bu Galatasarayın Uefa Kupası başarısını karalayabileceğim anlamına gelmiyor. Keşke her sene Türk takımları alsa. Dediğiniz kadar sadece 1 kupaysa 5 yılda bir kazanırız zaten.
kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece

Holigan kawga yaklasıyor..

• Hahaha
Reaksiyonlar: memz
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular