Neden Galatasaraylılar Hep UEFA Kupasından Savunurlar(artık yazmayın yeter)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hahahah izliyorm konuyu çekirdek çitliyorum

ama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
Sen fenerlisin sanırım UEFA'nın ne olduğunu bilmediğin için maruz görüyorum.

neden anlamıyorum yani 1 tane uefa kupası tmm ilk siz aldınız ama neden 1 kupa için bu kadar büyütüyorsunuz
yani 2 olsa anlarım 1 defa kuruluşundan günümüze kadar sadece 1
o kadar uefa kupası alan takımı tutan adam bile bununla savunmuyor ama neden bu kişiler hep 1 uefa kupasını övüyorlar anlamıyorum
bunda övünülcek bir olay yok
6-0 yenip övünmekten iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü uluslararası bir başarı, Fenerbahçe'nin de en son Şampiyonlar Ligi'ne en 2001-2002 sezonunda gidip 6/6 mağlubiyet aldığı düşünülünce ülkece güzel bir başarı.

Türkiyede başka takım alamadığına göre almak çok zor bir şeymiş demekki :) Süper kupayı unutma, onuda real madridi yenip aldık.
dostum tebrikler ama yıllar önce alınmış kupa
artık onunla övünmenin bir anlamı yok işte o garip
aynı işe girerken benim 1.sınıf notum 100 demek gibi aynen

Eh tabi gidemeyince neden övündüğümüzü de bilemesseniz. 😀

ama neden hep uefa kupası
başka kupa değil de bu kupa hiç anlamadım
1 tane ya 1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka fenere mesut geliyor ve halen umutsuz vaka fener
fenerden halen bıktım
kupa kazansa bile şansa diyecem o derece
10 tane mi alsınlar kardeşim Futbolda alınabilecek en büyük 3 kupanın ikisini aldı adamlar ne uzatıyorsun reaksiyon skoru kasmak için farklı taktikler bul

6-0 yenip övünmekten iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü uluslararası bir başarı, Fenerbahçe'nin de en son Şampiyonlar Ligi'ne en 2001-2002 sezonunda gidip 6/6 mağlubiyet aldığı düşünülünce ülkece güzel bir başarı.
Dostum adamlar bizim ŞL'de çeyrek final oynadığımız sene UEL'de yarı final oynamışlardı.

Yıllardır ülke futbolu bu yüzden gelişmiyor. Bu ülkede hiçbir takım diğeriyle rakip değil. Düşman. Birbirlerine düşman olmak yerine sadece rakip olsa herkes, lig şu an bu kadar rezil durumda olmazdı :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri