Marku
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
Peki asbaşkanınızın dediği 2010-2011'den beri şike ile karşılaşmadık sözü?
övünülen şeylerden birisi avrupanın en prestijli takımlarının yarıştığı takımların arasından sıyrılıp 2 kupa almak biriside bir takımı 6-0 yenmek sence bunlar aynı şey mi ?dostum sizin kupanızda eski artık kabul edin
ikisinin de saçma olduğunu kabullenelim artık
fener yenmişse yemiş 6-0
gs almışsa almış uefa
biz öbnümüze bakamıoruz işte
gelcekte ne yaparız değil geçmişimizde ne var diyoruz yapmayalım
bakın her takımın tek övündükleri var
aynıyız kabul edelim
nerden vardın bu konuya bence fenerliler hala o şanlı dönemin bittiğine inanamıyor olum bittiniz la siz bittiniz her sene bebe gibi ağlıyorsunuz her maç konu tartışmaya kapalı yazmış birde neyse imzasına fenerbahçe yazan biriyle tartışmayacağımBu ülkeye şikeyi sokan takım galatasaraydır.
Daha tartışmak istemiyorum boşa vakit öldürürüz.
Hocam ben orada Aziz Yıldırım'ı savundum. Tamamını dinleyince olay farklı anlaşılıyor çünkü. Bende Galatasaraylıyım ama 3 Temmuz bir kumpastır bu konuda haklısınız.
Peki sizin bu kadar kanıta rağmen ceza almamanız ve bizimle şikeci diye dalga geçmenizPeki asbaşkanınızın dediği 2010-2011'den beri şike ile karşılaşmadık sözü?
Sizin UEFA aldınız ne oldu sadece FenerBahçeyi aşağıladınız taraftar açısından en berbat kitle Galatasarayındır bunu kanıtladınız başka ne?kanka bizi yenmeniz bugune kadar size ne kattı biz sizle berabere kalıp şampiyon olurken siz bizi yenip şampiyon olamıyorsunuz fenerin büyüklüğü eskide kaldı bakın dalganıza 6 senedir başarı yok bir şey yok anca boş çene hersene bir şey çıkarıyorsunuz alın kupayı da susun rahatlayalım
Kanıt ne? Şike yaptığını itiraf eden bir başkanın sözleri mi? Kaç yıl hapiste yatan birinin sözleri mi?Peki sizin bu kadar kanıta rağmen ceza almamanız ve bizimle şikeci diye dalga geçmeniz![]()
Siz soktunuz başakşehir maçındada gördük hala devam ediyorsunuz burda gelmiş galatasaray şike yaptı diyorsunuzkeşke şike hiç olmasa
şike hiledir ya
türk futbolumuz şikelerle dolu neden ya
şanlı bir spor geçmişi var nedne ş,ke karıır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ancak bunu gs lehine övmek aynı dostum