Bu ülkeye şikeyi sokan takım galatasaraydır.
Daha tartışmak istemiyorum boşa vakit öldürürüz.
Bu ülkeye şikeyi sokan takım galatasaraydır.
dostum sizin kupanızda eski artık kabul edin38 yıl önceki fenerbahçe maçını hemende unuttunuz ama xD
Çünkü başka başarıları yokDostum linç yiyeceğim ama siz neden sürekli 6-0 savunuyorsunuz?
kardeşim kavgalık yazı değil feneri övdüm fener 96 e kadar ambargo yapan bir takımdı ve çöktü sonra alex şaha kaldırdı taklımı alınan başarılar ile yıldız topçular alındı ve alex gittikten beri topal fenerbahçe kavgalık bir şey değil bu şu an gs de aynı sorunu yaşıyor yabancı sınırına inat 7 yerli oynuyoruz şimdi de yabancı sınırı arttı bunları sorgulayın bence niye böyle diye neredeyse 40 yaşında bir fenerliden daha fazla kupa gördüm bu doğru sözdür fener şampiyon olsun sonra konuşalım holiganlık yapmadan şapkayı önünüze koyun bence gs liyim fb nin penaltısına penaltı derim bu doğruluktur bana göre gidip instada kazanınca ağla kudur yazmambak işte kavga çıkartmak mı amacın
halen bir takımı eziorsun kardeşim kavgalık yazı yazmayın
sadece söyleyin meraktan
gerçekten neden fb geçmişteki başarıları ile övünemiyoruzken gs lile hep övünüyor
radikal olanlar gerçek olanlar değil
bebeler mesela
Rakibini farklı yenmekle uluslararası alanda iki tane kupa kazanmak aynı şey değil.kardeşim bizimde tek başarımız o ilte vak aynıyız özümüzde
Biz aynı falan değilizdostum sizin kupanızda eski artık kabul edin
ikisinin de saçma olduğunu kabullenelim artık
fener yenmişse yemiş 6-0
gs almışsa almış uefa
biz öbnümüze bakamıoruz işte
gelcekte ne yaparız değil geçmişimizde ne var diyoruz yapmayalım
bakın her takımın tek övündükleri var
aynıyız kabul edelim
keşke şike hiç olmasaBu ülkeye şikeyi sokan takım galatasaraydır.
ancak bunu gs lehine övmek aynı dostumRakibini farklı yenmekle uluslararası alanda iki tane kupa kazanmak aynı şey değil.
Kanka futbol umrumda değil aslında beşiktaşlıyım ama böyle muhabbet olduğu için böyle dedimdostum sizin kupanızda eski artık kabul edin
ikisinin de saçma olduğunu kabullenelim artık
fener yenmişse yemiş 6-0
gs almışsa almış uefa
biz öbnümüze bakamıoruz işte
gelcekte ne yaparız değil geçmişimizde ne var diyoruz yapmayalım
bakın her takımın tek övündükleri var
aynıyız kabul edelim