Neler Yeni

Neden Hazır Sistem Yapanlar Intel ve NVIDIA'yı Boykot Etmiyor?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
@EFI Shell kardeşimiz ki bence yaşı da küçük

belki eksik düşünerek belki bazen yanlış teşhis koyarak bir boykot yapma isteği sergiliyor

Burda yapılması gereken bu samimi istekle dalga geçerek boykot yapılamayacağını anlatmak değil kesinlikle ,
kardeşin bu samimi hissine katkıda bulunarak daha doğru yönlendirilmesi yapabileceklerimizi ya da yapamayacaklarımızı anlatmak olması gerekirken maşaallah arkadaşlar dalga geçmek için birbiri ile yarışıyor , çok ayıp bana kalırsa yapılan
2005 doğumluyum. 18 yaşındayım yani. Yanlış davrandıysam özür dilerim.

Emsal

80+ Silver
2005 doğumluyum. 18 yaşındayım yani. Yanlış davrandıysam özür dilerim.
Estağfirullah kardeşim davranışında hassasiyetinde vs ben yanlış bir şey görmedim

Fikri olarak eksikleri tamamlamak noktasında benim dediğim,
senin söylediğin fikri eğer burda birisi eksik buluyorsa güzelce eksik yanlarını anlatması lazım benim gördüğüm sen kimse ile dalga geçme amacın yok ama maşaallah arkadaşlar dalga geçmek için yer arıyor
Onlar belki de senden daha küçüktür tabi🙂

wake up to reality

80+ Silver
1704021200216.png

boykota devam arkadaslar yeni bilgisayarimla devam

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
Ben Full AMD Kullanıyorum 2017 den beri :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam anlamadım ama amdnin israil ile ilgili bir şeysi. Ekran görüntüleri:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu İsraildeki çalısanlar icin sağlanan imkanlar. Direkman bir destek değilde her ülkede sağlanan imkanlar gibi bisi sanırsam...

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
alamıyoruz ki zaten

-nisay

80+ Bronze
elinden geldiğince boykot etmelisin. kullandığımız ne kadar ürün varsa hepsi yurtdışı çıkışlı ve israile desteği vardır illa ki. desteği var diye eski yaşama geri dönemeyiz sonuçta ama coca cola içmesende olur. olabildiğince boykot etmek yapabileceğimiz tek şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,034
İsim
Murat Orhan
Boykot kadar boş olay yok isteyen istediğini alsın bence.

NightWish2434

80+ Silver
Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
Senin bu kadar kudurmam çok hoşuma gitti tek anlamadığım konuyla alakasız bir mesaj göndermedim. Neden ceza aldım @Mehmet Yılmaz

Kara*

80+ Silver
Madem boykot istedi canın ver elindeki cihazları bize yeni dünya düzenine katkın olsun

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Vallahi de based billahi based biz bu adamdan razıyız

Top Bottom