Neler Yeni

Neden Hazır Sistem Yapanlar Intel ve NVIDIA'yı Boykot Etmiyor?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Hocam destekliyorlar da konumuz o değil ki. Şuan ben ne yapmalıyım? AMD, NVİDİA ve İntel dışı bir şey mi var? AMD ve NVİDİA kullanıyorum fakat alternatif yok. Açıkçası boykot zaten bana saçma geliyor alternatif olsa da geçmezdim sonuçta önceden almışım.
Bir daha onlardan bir şey almamak ve tövbe etmek.

Bura.K

80+ Silver
Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
Ya arkadaşım, satış yapanlar, ticaret yapanlar kârına bakar. Demekki Intel ile anlaşmaları var ve daha fazla kar ediyorlar.
Milyar dolarlık bir firmayı boykot etmeyi düşünüyorsunuz, cidden komik ya. Hadi bak Starbuck'u anladım, ula Intel Intel :D

Ayrıca İsrail'e yardım etmesinin en büyük nedeni ileride Milyar Dolarlık yatırım yapacak olması. Onun zeminini hazırlıyor.
Herhalde dünyada en iyi teknolojik şirketlerin ve imkanların İsrail'de olduğunu biliyorsunuzdur?

Firmalar kazanacağı parayı düşünür. 3-5 kişinin gözünü boyamak için Milyar Dolarlık projelerini çöpe atmaz.
Ayrıca et edebiliyorsan boykot. Edemezsin. Belki kullanılan 10 bilgisayarın 7'sinde Intel var.
Devletin kullandığı bilgisayarlarda bile Intel var.

Daha yazarım da, neyse. Boykot işinin b*kunu çıkartmayın.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ya arkadaşım, satış yapanlar, ticaret yapanlar kârına bakar. Demekki Intel ile anlaşmaları var ve daha fazla kar ediyorlar.
Milyar dolarlık bir firmayı boykot etmeyi düşünüyorsunuz, cidden komik ya. Hadi bak Starbuck'u anladım, ula Intel Intel :D

Ayrıca İsrail'e yardım etmesinin en büyük nedeni ileride Milyar Dolarlık yatırım yapacak olması. Onun zeminini hazırlıyor.
Herhalde dünyada en iyi teknolojik şirketlerin ve imkanların İsrail'de olduğunu biliyorsunuzdur?

Firmalar kazanacağı parayı düşünür. 3-5 kişinin gözünü boyamak için Milyar Dolarlık projelerini çöpe atmaz.
Ayrıca et edebiliyorsan boykot. Edemezsin. Belki kullanılan 10 bilgisayarın 7'sinde Intel var.
Devletin kullandığı bilgisayarlarda bile Intel var.

Daha yazarım da, neyse. Boykot işinin b*kunu çıkartmayın.
Fas'ta mı starbucks battı. Demek ki boykota rağbet edilse batacak bizim ülkedeki şubeleri de.

Bura.K

80+ Silver
Fas'ta mı starbucks battı. Demek ki boykota rağbet edilse batacak bizim ülkedeki şubeleri de.
Aynen, batırırsın. Böyle devam edin. Starbucks ile dev bir teknolojik markayı bir tutuyorsunuz.
Ayrıca Starbuck'ın İsrail'i desteklediğine dair bir kanıt bile yok tersine Filistinli kişilere iş veriyorlar.

.RBO.

80+ Silver
Amerika ordusu İsraile destek veriyor. AMD de Us military e ürün yapıyor 😮 ya aldığın Amd ürünü parası İsrail de radar olarak kullanılıp hamasın attığı roketleri engellemek için kullanılırsa o zaman ne yapacaksın hemen Amd pc ni pencere den aşşağı at(!)

Son düzenleme:

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Bir daha onlardan bir şey almamak ve tövbe etmek.
Teknoloji kullanmayalım mı hocam? Alternatifi yok diyorum bir daha bir şey almamak ve tövbe etmek diyorsun. Taş devrine mi dönelim zaten ülkenin büyük çoğunluğu cahil yapma Allah aşkına.

Hanaz

80+ Gold
Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.

BEYLER BAYANLAR EKRAN KARTKARINIZI BEN ALABİLİRİM BANA VERİN KIRMAK İÇİN :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu boykot etmek istersen internet aboneliğini sonlandırıp bilgisayarını satabilirsin. Bilgisayar konusunda nereye elini atarsan at mutlaka ABD ile ilgili çıkacaktır.
en basiti youtube kullanmıcan destekliyor çünki

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Başka alternatif var sanki de boykot edicez he ?

Emsal

80+ Silver
@EFI Shell kardeşimiz ki bence yaşı da küçük

belki eksik düşünerek belki bazen yanlış teşhis koyarak bir boykot yapma isteği sergiliyor

Burda yapılması gereken bu samimi istekle dalga geçerek boykot yapılamayacağını anlatmak değil kesinlikle ,
kardeşin bu samimi hissine katkıda bulunarak daha doğru yönlendirilmesi yapabileceklerimizi ya da yapamayacaklarımızı anlatmak olması gerekirken maşaallah arkadaşlar dalga geçmek için birbiri ile yarışıyor , çok ayıp bana kalırsa yapılan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,121
Üyeler
161,951
Son üye
Brkoye1
Top Bottom