Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,007
Sizin gibiler sayesinde firmalar cips kola vs satamadığından (aslında satıyorlardı neyse) baya ucuza cips kola alıyoz eywEvet.
Sizin gibiler sayesinde firmalar cips kola vs satamadığından (aslında satıyorlardı neyse) baya ucuza cips kola alıyoz eywEvet.
Hocam destekliyorlar da konumuz o değil ki. Şuan ben ne yapmalıyım? AMD, NVİDİA ve İntel dışı bir şey mi var? AMD ve NVİDİA kullanıyorum fakat alternatif yok. Açıkçası boykot zaten bana saçma geliyor alternatif olsa da geçmezdim sonuçta önceden almışım.Tam anlamadım ama amdnin israil ile ilgili bir şeysi. Ekran görüntüleri:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir daha onlardan bir şey almamak ve tövbe etmek.Hocam destekliyorlar da konumuz o değil ki. Şuan ben ne yapmalıyım? AMD, NVİDİA ve İntel dışı bir şey mi var? AMD ve NVİDİA kullanıyorum fakat alternatif yok. Açıkçası boykot zaten bana saçma geliyor alternatif olsa da geçmezdim sonuçta önceden almışım.
Ya arkadaşım, satış yapanlar, ticaret yapanlar kârına bakar. Demekki Intel ile anlaşmaları var ve daha fazla kar ediyorlar.Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
Fas'ta mı starbucks battı. Demek ki boykota rağbet edilse batacak bizim ülkedeki şubeleri de.Ya arkadaşım, satış yapanlar, ticaret yapanlar kârına bakar. Demekki Intel ile anlaşmaları var ve daha fazla kar ediyorlar.
Milyar dolarlık bir firmayı boykot etmeyi düşünüyorsunuz, cidden komik ya. Hadi bak Starbuck'u anladım, ula Intel Intel
Ayrıca İsrail'e yardım etmesinin en büyük nedeni ileride Milyar Dolarlık yatırım yapacak olması. Onun zeminini hazırlıyor.
Herhalde dünyada en iyi teknolojik şirketlerin ve imkanların İsrail'de olduğunu biliyorsunuzdur?
Firmalar kazanacağı parayı düşünür. 3-5 kişinin gözünü boyamak için Milyar Dolarlık projelerini çöpe atmaz.
Ayrıca et edebiliyorsan boykot. Edemezsin. Belki kullanılan 10 bilgisayarın 7'sinde Intel var.
Devletin kullandığı bilgisayarlarda bile Intel var.
Daha yazarım da, neyse. Boykot işinin b*kunu çıkartmayın.
Aynen, batırırsın. Böyle devam edin. Starbucks ile dev bir teknolojik markayı bir tutuyorsunuz.Fas'ta mı starbucks battı. Demek ki boykota rağbet edilse batacak bizim ülkedeki şubeleri de.
Teknoloji kullanmayalım mı hocam? Alternatifi yok diyorum bir daha bir şey almamak ve tövbe etmek diyorsun. Taş devrine mi dönelim zaten ülkenin büyük çoğunluğu cahil yapma Allah aşkına.Bir daha onlardan bir şey almamak ve tövbe etmek.
Sebebi nedir? Casper ve monsterın da boykot edilmesi gerekiyor ek olarak. Hâlâ intel+nvidia anakart ithal ediyorlar. nvidiayı diğer firmalar da çok kullanıyor ama yurtdışında daha fazla amd ekran kartlı dizüstü çeşidi var.
en basiti youtube kullanmıcan destekliyor çünkiBu konuyu boykot etmek istersen internet aboneliğini sonlandırıp bilgisayarını satabilirsin. Bilgisayar konusunda nereye elini atarsan at mutlaka ABD ile ilgili çıkacaktır.
dün kola aldım 10 kuruş inmiş şaşırdım vallaSizin gibiler sayesinde firmalar cips kola vs satamadığından (aslında satıyorlardı neyse) baya ucuza cips kola alıyoz eyw