NEDEN HEP AYNI MARKA EKRAN KARTLARI SATILIYOR

BhdrAlnk

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar, bir konu hakkında sizinle tartışmak istiyorum. Ekran kartı fiyatlarına bakıyorum; “Fiyatları Nerelerde?” diyerek Sahibinden veya Letgo üzerinde yaptığım incelemelere göre örnek olarak RX 6800 XT ve 6900 XT kartlarına baktım. Genelde Sapphire Nitro veya XFX serisi kartların satışı çok fazla. Asus ve MSI gibi kartlar ise neredeyse yok denecek kadar az; sadece 1 veya 2 tane görüyorum.

XFX veya Sapphire modellerinde kronik bir sorun mu var da herkes bu kartları satışa koymuş? Bu durum kafamı kurcaladı ve bu konuyu tartışmak istiyorum.

XFX, Sapphire modelleri ucuz. Bazı markalar fiyat işini o kadar abartıyor ki kartın bir üst modelini satın alabiliyorsun. ASUS, MSI gibi markalar alındığında, marka ismine para vermiş oluyorsun.

XFX, Sapphire modelleri ucuz. Bazı markalar fiyat işini o kadar abartıyor ki kartın bir üst modelini satın alabiliyorsun. ASUS, MSI gibi markalar alındığında, marka ismine para vermiş oluyorsun.
Bazı incelemelere ve forumlardaki tartışmalara baktığımda, Asus TUF serisi veya MSI Gaming Z Trio gibi modellerin ürün kalitesi ve soğutma açısından daha başarılı olduğu yönünde yorumlar görüyorum. Muhtemelen daha premium bir hissiyat vermeleri de bu algıyı güçlendiriyor.

Açıkçası Sapphire aldım. Çevreme de hep Sapphire önerdim. Sorun yaşayan olmadı. Sürü algısıyla hareket ediyorlar gibi geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri