Neler Yeni

Neden Her Ürün Türkiyeye Gelmiyor?

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar Nzxt rainbow six oyununun teması ile sınırlı sayıda kasa çıkarmıs bence yabancı pc gruplarında gördüm çoğu kişi almış neden Türkiye ye böyle şeyler gelmiyo r6 ya aşık bi insan olarak bu kasadan gözümü ayıramıyorum çok efsane ve bunun gibi bir sürü kasa var sadece nzxt yapmıyo keşke Türkiyedede böyle güzel ürünler olsa.
download.jpg
CA1APNX_251872_800x800.png

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    7.1 KB · Hit: 34

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar Nzxt rainbow six oyununun teması ile sınırlı sayıda kasa çıkarmıs bence yabancı PC gruplarında gördüm çoğu kişi almış neden Türkiye ye böyle şeyler gelmiyo r6 ya aşık bi insan olarak bu kasadan gözümü ayıramıyorum çok efsane ve bunun gibi bir sürü kasa var sadece nzxt yapmıyo keşke Türkiyedede böyle güzel ürünler olsa.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Firmalar satmak istemiyor. Niyesi mi var?

Ak'f

80+ Bronze
Arkadaşlar Nzxt rainbow six oyununun teması ile sınırlı sayıda kasa çıkarmıs bence yabancı PC gruplarında gördüm çoğu kişi almış neden Türkiye ye böyle şeyler gelmiyo r6 ya aşık bi insan olarak bu kasadan gözümü ayıramıyorum çok efsane ve bunun gibi bir sürü kasa var sadece nzxt yapmıyo keşke Türkiyedede böyle güzel ürünler olsa.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bizim ülkedeki ekonomiye güvenmedikleri için.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmalar satmak istemiyor. Niyesi mi var?
Tamam kanka neden hemen agresif davranıyosun sadece demek istedigim keşke burdada böyle şeyler satılsa çok güzel olmazmıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

niye gelsin ki, zaten 99% fiyat konusunda almaz.
yanı o ayrı konu haklısın ama bende alamazdım mesela ama keşke yinede bizdede böyle şeyler satışa çıksaydı

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Çok güzel :love::love::love:.

Gelmemesinin sebebi bence hiç bir satış mağazasının riske girmek istememesi olabilir. Çünkü yurt dışından geliyor ve muhtemelen pahalı bir ürün.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Tamam kanka neden hemen agresif davranıyosun sadece demek istedigim keşke burdada böyle şeyler satılsa çok güzel olmazmıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanı o ayrı konu haklısın ama bende alamazdım mesela ama keşke yinede bizdede böyle şeyler satışa çıksaydı
Hayır, alamayacağım ürünleri görmek bende hoş hisler bırakmıyor. Hem de arkadaş agresif bir cevap vermemiş.

cnut

80+ Bronze
Sadece belli bir kesim satın alabilirdi bundan dolayıda firma beklediği geliri elde edemezdi birde bunların üstüne vergi eklendiğini düşünürsek firma çok fazla kazanamaz diye düşünüyorum.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Hayır, alamayacağım ürünleri görmek bende hoş hisler bırakmıyor. Hem de arkadaş agresif bir cevap vermemiş.
Knk heralde ben okurken yanlış duygularla okudum :D sanki sinirlenerek yazmış gibi geldi :D dediğin konuya gelirsek bende alamıyorum ama yanı bilmiyorum ya sonucta güzel ya sebebini bulamadım

Top Bottom