Neler Yeni

Neden herkes Ahmet kayadan nefret ediyor?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
özgür kaplan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
pkk nında aponunda mk onları böyle güçlendiren jitem denen şeydir bunu anlayacak yaşta olun
hepsini anlayacak yaşta olun bir sanatçıya saygılı olun insanları zor duruma düşüren pislikleri yok ediniz
binlerce insanı öldürüp kuyuya atmak nedir sadece köylülerdi pkk şerefsizini besleyen şey jitemdir

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Ege
Konuyu açan Kayra adlı kişi hiç bir şey bilmeden sadece sakin diyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
sorgulama kapasitesi olsaydı
bir sanatçıyı neden farklı bir dilde şarkı söylemek istediği için zülme uğrattında bu duruma düşürdün derdi
sorgulama kapasitesi olsaydı ortalıkta dolaşıp cia gibi zarar veren jitemi sorgulardı kim bu duruma getirdi derdi
yok işte ergenlik hormonları böyle bir şey olsa gerek
pkk lı şerefsizlerde aynı bok
onu yok ettiğini sanıp insanlara zarar veren diğer düşüncelerde bok
ama bunu anlayacak o yaş yok işte sorun bu
Farklı dilde şarkı söyleme zorluğu çekiyorum hemen bebek katilini övmeliyim en yakın fırsatta güzel kafaymış. Savunmanızı sokrates görse ağlamaya başlar. Jitem olmasa asıl sen görürdün açılım pisliğini 2016 dan önce.

Shix2x

80+ Bronze
pkk nında aponunda mk onları böyle güçlendiren jitem denen şeydir bunu anlayacak yaşta olun
hepsini anlayacak yaşta olun bir sanatçıya saygılı olun insanları zor duruma düşüren pislikleri yok ediniz
binlerce insanı öldürüp kuyuya atmak nedir sadece köylülerdi pkk şerefsizini besleyen şey jitemdir
Sanatci goremiyorum ben.

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Kayra
Konuyu açan Kayra adlı kişi hiç bir şey bilmeden sadece sakin diyor
Hocam kayra adlı kişi ne konuyu bilmediğim için açtım zaten ve sakinleştirmeye çalışıyorum ne yapayım elin sonunda forumdan ban yiyecekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
özgür kaplan
Farklı dilde şarkı söyleme zorluğu çekiyorum hemen bebek katilini övmeliyim en yakın fırsatta güzel kafaymış. Savunmanızı sokrates görse ağlamaya başlar. Jitem olmasa asıl sen görürdün açılım pisliğini 2016 dan önce.
ben sana 90 alrdan bahsediyorum sen 2016 dan öncesi diyorsun
kafalar 1 milyon

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Ege
Hocam kayra adlı kişi ne konuyu bilmediğim için açtım zaten ve sakinleştirmeye çalışıyorum ne yapayım elin sonunda forumdan ban yiyecekler.
Öyle kolay değil ban yemek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim milli sanatçımız Barış Manço'dur

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
özgür kaplan
ya bi s alayınızdan fazla vatan sever olupta jitemin masum kaç yüz insanı öldürdüğünü söyleyen bin tane arkadaşım var kalkmış birde savunuyor.
bu insanları bölüştürdünüz güzel vatanıma zarar veren sizsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom