Neler Yeni

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Asil
Hocam ben de hiç böyle pop tarzı genel olarak eğlenceli, aşk şarkıları dinlemem diyordum ama tarkan vs. hoşuma gittiği için şu an arkada Tarkan dinliyorum. Ama şu an ki lvbelc5 falan extrem şeyler yani aşırı rezalet :d ölsem dinlemem acaba olmaktan korktuğum kişiye dönüşecek miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ama bence 2021 2022'den beriki rap gerçekten ''olağan üstü'' ben mesela arabesk sevmem ama biri açtığında falan kapatın triplerine girmem ortama uyarım belki de, ama bu şarkıların ''havhavhav''lı nakaratları, para ve seksten ibaret olan sözleri gerçekten aşırı utanç verici geliyor.
Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ama o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
İsmi ismi.
Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ancak o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.
ahaahah yaşarsam güncelleyeceğim mesajı ama sanmıyorum, cıstak şarkısı c5'in sanıyordum bu seviyede bilgi kafi trap için :D

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Asil
ahaahah yaşarsam güncelleyeceğim mesajı ama sanmıyorum, cıstak şarkısı c5'in sanıyordum bu seviyede bilgi kafi trap için :D
Aman hocam ilerisine gitmeyin bu çukura düşen kurtulamıyo

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Eren
Şarkının tam halini 1 kere bile dinlemedim fakat şarkıdan nefret etmeme rağmen evde canım sıkılınca turabinin şarkısını söylüyorum çok saçma

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Satürn

Top Bottom