Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

Hocam ben de hiç böyle pop tarzı genel olarak eğlenceli, aşk şarkıları dinlemem diyordum ama tarkan vs. hoşuma gittiği için şu an arkada Tarkan dinliyorum. Ama şu an ki lvbelc5 falan extrem şeyler yani aşırı rezalet :d ölsem dinlemem acaba olmaktan korktuğum kişiye dönüşecek miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ama bence 2021 2022'den beriki rap gerçekten ''olağan üstü'' ben mesela arabesk sevmem ama biri açtığında falan kapatın triplerine girmem ortama uyarım belki de, ama bu şarkıların ''havhavhav''lı nakaratları, para ve seksten ibaret olan sözleri gerçekten aşırı utanç verici geliyor.
Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ama o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.

Maalesef bu duyguyu tadacaksın. Bu cıstak popüler olduğu zaman millet bunu niye dinliyo diyodum ancak o kadar çok duydum ki şuan play-listimde var. Ancak şükürler olsun lcbel c5 falan yok. O kadar olmaz umarım :ROFLMAO: eğer bir gün play-listimte şu havhav ı görürseniz lütfen müdahale edin.
ahaahah yaşarsam güncelleyeceğim mesajı ama sanmıyorum, cıstak şarkısı c5'in sanıyordum bu seviyede bilgi kafi trap için :D

Şarkının tam halini 1 kere bile dinlemedim fakat şarkıdan nefret etmeme rağmen evde canım sıkılınca turabinin şarkısını söylüyorum çok saçma

Geri