Neler Yeni

Neden işlemcide Amd tercih etmiyorum, siz ediyor musunuz?

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Amd pişmanlıktır henüz intel işlemciler kadar stabil değiller çok ısınıyorlar çok güç tüketiyorlar
Bence tam tersi intel işlemciler çok ısınıyor güç tüketimi konusuna gelirsek intel işlemcilerin kağıt üzerindeki değerden fazla güç çektiğini hepimiz biliyoruz amd hem ekran kartı hem işlrmci konusunda güç tüketimi işini iyi çözdü intel sevmemim sebebi sürekli soket değiştirmesi ve fazla güç çekmesi
Tabi bu kişisel bi görüş

cnrkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
Hakketen bu nasıl konu ya Intel kullandım bozulmadı AMD kullandım bozuldu. Tuhafmış yani sana denk gelmiş sonuç olarak yıllardır kullanıyorum, gık demedi şuan kullandığım cpu da R9 5950X ne ısınma ne performans ne bottleneck hiç bir sorun yok. onun sana şansızlık denk gelmiş direk olarak markanın geneline yansıtmak mantıklı değil!

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Şakasız primatsın. 10+ yıl önceki mimari ile günümüzü baz alıyor.
ilk önce sen konuşmayı öğren egonu bitirmeyi sana aile büyüklerin öğretmediyse bu herkesin anne baba olamayacağının göstergesidir.
yaşına veriyorum 13 14 falandır zaten cevap vermeye değmez

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ilk önce sen konuşmayı öğren egonu bitirmeyi sana aile büyüklerin öğretmediyse bu herkesin anne baba olamayacağının göstergesidir.
yaşına veriyorum 13 14 falandır zaten cevap vermeye değmez
Yazık sana. Bilgisiz. Salladığı şeylere bak.

Anlaşıyorlar anakartlarla pinler uymuyor cart curt. Sen max 11sin galiba.

Senin de annen ve babana yazık. Bu kadar bilgisiz bir birey olmadı aşırı üzücü. Ömür boyu bilgisiz, gelişen dünyaya karşı mağara adamı kalacağıma saygısız birey olarak devam ederim daha iyi.

Yazık bir de raporlamış. Çok da tın. İnsan şu konuyu açarken utanır utanır.

Aklınla dalga geçilir diye gerçi nasıl...

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Yazık sana. Bilgisiz. Salladığı şeylere bak.

Anlaşıyorlar anakartlarla pinler uymuyor cart curt. Sen max 11sin galiba.

Senin de annen ve babana yazık. Bu kadar bilgisiz bir birey olmadı aşırı üzücü. Ömür boyu bilgisiz, gelişen dünyaya karşı mağara adamı kalacağıma saygısız birey olarak devam ederim daha iyi.

Yazık bir de raporlamış. Çok da tın. İnsan şu konuyu açarken utanır utanır.

Aklınla dalga geçilir diye gerçi nasıl...
anlıyorum dışarıda pek umursanmıyorsun bu sebeple sanal alemde ego dediğimiz unsuru tatmin arayışındasın dalga mı geçeceksin? sen daha evdeki MikroDalga bile olamamışsın.

Bilgici Bilim

80+ Bronze

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
4 aydır AMD işlemci var hiç sıkıntısı yok, AMD'e sallamak gereksiz olmuş burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
amd almak daima en iyi tercihtir bana göre

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Sagittarius

80+ Silver
Hacı sen ne diyon ?
Gerçekleri söylüyor

AMD işlemcilerin çok ve çok fazlasi ısınan işlemciler hiç eski AMD işlemci kullanmamış sin Alev Alev :D

Intel daha stabil ve İşlemci yapmayı bilen adamlar bana göre AMD nin tek başarısı Ryzen Threapper gibi güçlü İşlemciler çıkarabilmis olması

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
10 dan fazla intel işlemci kullandım belki hiç bozulmadı Amd de ilk işlemcim bozuldu
anakart üreticileriyle anlaşıp pinleri anakartta olmasını bile sağlayamıyor. bana göre kalite olarak daima inteldir.
sizce?
işlemci nasıl bozuldu? Normal sistemde çalışan işlemci kendi kendine bozuldu mu?
ve "anakart üreticileriyle anlaşıp pinleri anakartta olmasını bile sağlayamıyor" bu anakart üreticileriyle anlaşılarak çözülecek şey değilki. AM5 ile sağlandı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FX serisi işlemcilerden falan mı bahsediyosun? Son durum böyle ve İntel güç tüketiminde de ısınmada da tam anlamıyla ÇUVALLAMIŞ durumda.
cc.JPG

Top Bottom