Neden kız arkadaşım olmuyor

Size arkadaş olarak bakmışlar yani başka bir değişle "Friendzone" a düşmüşsünüz. Baştan amacınızı belli edin olmazsa olmaz. Amacınızı belli edin derken birazcık ona özgü iltifatlar edin yani flörtler edin zaten davranışlarından anlarsınız.
gothic den friendzone yedikten sonra artık bakmıyorum friendzone mu değil mi diye

Dostlar liseye motorumla gidip geliyorum, motorum Rs200 boş bir motorda değil okuldaki driftlere nazaran. Arkadaşlarımda çok yakışıklı bir tip olduğumu söylüyor, bende bir kaç eksik dışında fena olmadığımı düşünüyorum. bu konuyu açma sebebim ilişki ilgi istemek değil öylesine sohbet etmek konuşmak için açtım. geçen konuşuyorduk arkadaşlarım hep sen bu motorla tiple kız tavlayamıyorsan üniversitede işin zor gözün açık değil dahada açık denilecekse gerizekali olduğumu söylediler. hiç dert etmiyorum ama babamda annemde hatta amcalarım dayılarımda konuş biraz gözün açılsın sağına soluna bak boş boş gidip gezme diyor. sizce konuşmamam üniversite zamanlarında sıkıntımı yaratır? ciddi manada karşı cinsden her hangi bir insan ile merhaba merhabam bile yok. gün içerisinde sadece annemle diyalog kuruyorum gibi.
Bu tip, karizma meselesi değil bence tam olarak. Özgüven de bir o kadar önemli. Bir kıza merhaba demeye bile çekiniyorsanız özgüven eksikliğiniz vardır (Bende de olduğu gibi). Bir kıza ilgiliyseniz ona belli ederseniz ve dediğim şeyleri karşılıyorsanız çok zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Anneniz babanız diyorsa "Ben ne uğraşçam onlar gelsin" gibi egolu bir şey diyebilirsiniz veya ben ciddi birini arıyorum gibi bir şey dersiniz.
Aga öyle deme sulaledeki tek erkek evlat benim ben evlenmezsem soyum kuruyor

Aga öyle deme sulaledeki tek erkek evlat benim ben evlenmezsem soyum kuruyor
Yok hocam onu konuyu açan hocamıza dedim. Sizin içinse maalesef denemekten başka çare kalmıyor ama umarım başarılı olursunuz umarım biri gerçekten karşılık verir ve işler yolunda devam eder.

Yok hocam onu konuyu açan hocamıza dedim. Sizin içinse maalesef denemekten başka çare kalmıyor ama umarım başarılı olursunuz umarım biri gerçekten karşılık verir ve işler yolunda devam eder.
Reis son çare babamın patronunun kızını isticem

Köyden kız isteyin hocam dediğiniz biraz riskli gibi.
Ustam babaannemin köyüne nerdeyse hiç gitmedim doğru düzgün hayatım boyunca anaanne tarafı olan köyde ise herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde dayım bir ara yurtdışında geldi köyde durdu tek başına bir süre cinayet işledi köyde saklanıyor diye dedikodusunu yaptılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,683
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri