Hocam sevip sevmemesi umrumda değil zaten sevmezse turklugunden şüphe ederimOsman Beyi tanıyıp Atatürkü sevmeyende var veya tam tersi. Her türden kişilik var, bu konuda biraz hak veriyorum size.
Hocam herkese inat ifadeniz çok yanlış.Hocam bu türk devletleri insanlar bilmiyor bile Osmanlı'dan öncesini Ertuğrul kim diye sorsan Engin Altan der
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız hocam sadece böyle kişilikler olduğunu söyledim, sizin dediğiniz türdende çok insan var.Hocam sevip sevmemesi umrumda değil zaten sevmezse turklugunden şüphe ederim
Bende oyuzden paylaştım heralde paylaşınca göğe yukseliyorlar anlam veremiyorumBen daha önce hiç Instagram'da şu bayram kutlu olsun bilmem ne bilmem ne şeyleri paylaşmadım.Gereksiz bence .İnternetten foto bulup koyuyorlar sadece .Bugün ilk defa bende yaptım herkes yaptığı için sonra yanlış anlaşılır falan laf etmesinler arkamdan .
O kadar da değil yav .İnşallah yani xdHocam bu türk devletleri insanlar bilmiyor bile Osmanlı'dan öncesini Ertuğrul kim diye sorsan Engin Altan der
Herkes herkesin ideolojisini sevmeli mi? Bunu diyen kişininde düşünüp konuştuğundan şüphe ederim.Hocam sevip sevmemesi umrumda değil zaten sevmezse turklugunden şüphe ederim
Hayır hocam Herkese inat derken Atatürk tamam paylaşalım ama Bu devletleri unutuyoruz tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez insanlar desin ne guzel atalarımız var diye ama rakı içmeyi laik sanıyorlar malesefHocam herkese inat ifadeniz çok yanlış.
Cengiz han ?Atatürk de atam Fatih Sultan Mehmed de Timur da Cengiz Han da Attila da hiçbiri arasında ayrım yapmam.
Fatih Sultan haric hepsini eşit seviyorum ama Fatih hadiste yazıyor müslüman olan herkesin sevmesi gerekiyor benceBen anlamıyorum insanlar neden hep karşılaştırıyor.
Ben alpaslanıda seviyorum.
Osman beyide seviyorum.
Yavuzu,fatihi,kanuniyi hepsinide seviyorum.
Atatürküde seviyorum.
Neden karşılaştırıyorsunuz herbiri muhteşem insanlar.